Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

02 februari 2017 CHE voor Professionals opnieuw CEDEO-erkend

CHE voor Professionals is voor de komende twee jaar opnieuw CEDEO-erkend. In een klanttevredenheidsonderzoek scoorde de CHE 92,3 % klanttevredenheid voor Open Bedrijfsopleidingen en 98,6 % klanttevredenheid voor Maatwerk. De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt naast haar bachelor opleidingen (voltijd/deeltijd/duaal) ook post-hbo en master-opleidingen, cursussen, trainingen, advies en onderzoek voor professionals en organisaties.

In het rapport worden vooral het voortraject, de inhoud van de opleidingen en de docenten gewaardeerd. “De trainer was deskundig, en to-the-point. Hij sloot goed aan bij het niveau van de deelnemers en gaf steeds een brede kijk op het onderwerp”, aldus een referent.

De  CHE heeft een aanbod dat speciaal ontwikkeld is voor werkenden. De kennis, ervaring en expertise van de CHE worden vertaald naar korte, hoogwaardige opleidingen (in company), trainingen en cursussen voor organisaties, bedrijven en professionals die zich voortdurend willen ontwikkelingen of gericht op zoek zijn naar verdieping. Daarnaast ondersteunt de CHE ook bedrijven en organisaties met onderzoek en advies.

Bewezen kwaliteit

De CHE staat al jaren in de top van hogescholen van Nederland. In de Keuzegids Hoger Onderwijs 2017 staat de CHE op de eerste plaats in de categorie middelgrote hogescholen. Docenten en trainers komen uit de beroepspraktijk of staan er nog met één been in.

De CHE verzorgt professionalisering op het gebied van  Zorg en Welzijn, Theologie, Educatie, Journalistiek & Communicatie en Mens & Organisatie. Op  dinsdag 21 maart organiseert de CHE een speciale Open Avond voor professionals van 18:30 tot 21:00. Het volledige aanbod voor professionals en organisaties kan gevonden worden via www.che.nl/professionals