Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

21 april 2015 CHE organiseert Vitaliteitscongres voor studenten HRM

“Zakelijk én maatschappelijk bewustzijn als leidraad voor professionals”

Op 16 en 17 april 2015 vond het allereerste CHE Vitaliteitscongres voor studenten Human Resource Management plaats. Twee dagen lang verdiepten studenten zich in zakelijke en maatschappelijke dilemma’s rondom het thema vitaliteit. Dit deden ze met input van gastsprekers uit het werkveld van Personeel en Organisatie. Onderwerpen als pesten, verslaving en schulden kwamen aan de orde.

Vitaliteit gaat over de lichamelijke en geestelijke gezondheid van medewerkers. Dat gaat verder dan je zou denken. “Het gaat er om dat studenten niet alleen bewust worden hun taak als HRM-er in het bedrijfsleven, maar ook oog hebben voor hun maatschappelijke rol. Het laat ze zien dat niet alles zwart/wit is” aldus de docenten Anneke Smits-Luth en Douwe Hoekstra. De studenten tonen zich enthousiast:  “Ik voelde me geen student, maar een professional. Het leek op een werkgeverscongres en niet op colleges.”

De zakelijke studies HRM en Bedrijfskunde leiden zoveel mogelijk samen met het werkveld studenten op en doet dat met verve, volgens de Keuzegids die ook dit jaar beide opleidingen op nummer 1 in de ranglijst van beste studies zette.