Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

14 november 2016 Adventsconcert CHE Kamerkoor Christmas Joy

Op woensdagavond 7 december vindt het adventsconcert ‘Christmas Joy’ plaats in de Beatrixkerk in Ede. Het CHE Kamerkoor zingt deze avond samen met een speciaal samengesteld gospelkoor bestaande uit studenten. Geniet tijdens dit sfeervolle concert van bekende christmas carols, klassieke koorwerken en een aantal swingende kerstgospels. Reserveer uw gratis toegangskaarten via de website van www.zingenindekerk.nl. Aanvang van het concert is 19.30 uur.

Kerstproject Kerk in Actie

Het adventsconcert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang is er een collecte voor het kerstproject van Kerk in Actie. Kerk in Actie zet zich met het kerstproject in om geld op te halen voor hulp aan gehandicapte kinderen in Pakistan. Kijk voor meer informatie op www.kerkinactie.nl.

CHE Kamerkoor

Het CHE Kamerkoor is opgericht in 2012 en bestaat uit (oud)studenten en (oud)medewerkers van de Christelijke Hogeschool Ede. Het koor staat onder leiding van dirigent Marleen van der Kolk. Het kamerkoor verleent zijn medewerking bij vieringen binnen de hogeschool, maar is ook te horen bij diverse gelegenheden buiten de CHE. Het repertoire van het kamerkoor bestaat uit klassieke koormuziek uit uiteenlopende stijlperioden, zowel met begeleiding als a capella. Benieuwd naar de agenda van het CHE Kamerkoor of wilt u dat het koor een bijdrage levert in uw organisatie of kerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via www.che.nl/kamerkoor.