Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

01 mei 2015 Aanmelden voor een hbo-opleiding aan de CHE nog mogelijk vanaf 1 mei

Aankomende studenten die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen ook na landelijke deadline van 1 mei nog terecht op de CHE. De hogeschool vraagt leerlingen zich z.s.m. aan te melden en ook hun studiekeuze te checken.

Voor de studiekeuzecheck zijn nog een aantal mogelijk zie www.che.nl/studiekeuzecheck. Vanaf 15 mei zijn er beperktere mogelijkheden/uitzonderingen voor het aanmelden voor de opleidingen met een loting: Verpleegkunde en Journalistiek (zie www.che.nl/numerusfixus).

Vanaf vorig jaar geldt voor het aanmelden voor een hbo-opleiding een deadline voor aanmelden namelijk op 1 mei. Dan heb je als aangemelde student recht op een studiekeuzecheck voor de betreffende opleiding aan de hogeschool. Op deze manier wil de overheid goede studiekeuzes bevorderen.

De CHE vindt het belangrijk dat aankomende studenten een goed beeld hebben van de opleiding, het beroep en de hogeschool. De studiekeuzecheck helpt leerlingen om te ontdekken of een CHE-opleiding echt bij hen past en dat draagt bij een goede start van de studie.

Aanmelden voor 2015-2016