Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 10 maart 2017

  Ichthus College en Christelijke Hogeschool Ede gaan intensiever samenwerken

  Op donderdag 9 maart hebben het Ichthus College Veenendaal en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een overeenkomst getekend waarin intensief samenwerken centraal staat. De gezamenlijke doelen van de scholen zijn de aansluiting tussen het voorgezet onderwijs en het hbo bevorderen, de overstap van leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een vervolgopleiding versoepelen en leerlingen nog beter begeleiden in hun studiekeuzeproces.

 • 07 maart 2017

  Hogescholen bundelen hun krachten

 • 28 februari 2017

  CHE-Master Leren en Innoveren is topopleiding volgens Keuzegids 2017

  Dat blijkt uit de Keuzegids Masters 2017, die vandaag verschijnt. In de categorie Onderwijsvernieuwing staat onze master Leren en innoveren op de vierde plaats in de ranking van topopleidingen. Deze master Leren en innoveren is een samenwerking tussen Christelijke Hogeschool Ede, Driestar hogeschool en Viaa Gereformeerde Hogeschool.

 • 28 februari 2017

  Open Avond Praktijkpabo 15 maart 2017 op basisschool De Fontein in Dordrecht

  Op woensdag 15 maart (19.30-20.45 uur) is er een voorlichtingsavond op de basisschool De Fontein in Dordrecht voor geĂ¯nteresseerden voor de Praktijkpabo. De Praktijkpabo is een innovatieve variant van de opleiding Leraar Basisonderwijs van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) in de regio Rotterdam.

 • 27 februari 2017

  Open Avond 21 maart 2017

  De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent op dinsdag 21 maart 2017 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. Bezoekers zijn van 18.30-21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.