Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 08 september 2016

  Eerste lichting professionals start met vernieuwd deeltijdonderwijs

  Een groep van 240 professionals startte deze week met een deeltijdopleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Dit is de eerste lichting van het geheel vernieuwde deeltijdonderwijs van de hogeschool. De CHE is één van de voorlopers in het aanbieden van flexibel onderwijs. Vanaf dit cursusjaar biedt de CHE vijf deeltijd bachelor opleidingen aan.

 • 08 september 2016

  Groei aantal mannelijke studenten Leraar Basisonderwijs aan de CHE

  Dit academisch jaar zijn er 42 jongens gestart aan de opleiding Leraar Basisonderwijs van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Met 31% jongens in het eerste jaar groeit het aandeel jongens in Ede. De afgelopen jaren was het totaal % mannen op de Pabo rond de 24% (2013 23%, 2014 24%, 2015 23%). In vergelijking met het landelijk gemiddelde (ongeveer 20%) studeren er aan de Pabo op de CHE een groter deel jongens.

 • 08 september 2016

  Scholing christelijke identiteit in voortgezet onderwijs

  EDE - Een groep van christelijke scholen neemt het initiatief voor een nieuw onderwijsproject. Door middel van de minor ‘Diploma Christelijk Voortgezet Onderwijs’ kunnen (aanstaande) docenten van christelijke middelbare scholen zich laten scholen om christelijke identiteit en professie te verbinden.

 • 01 september 2016

  Professionals van de toekomst zijn verbinders en waarden gedreven vernieuwers

  Op donderdag 1 september presenteert het College van Bestuur van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) de koers 2016-2020 tijdens de opening van het academisch jaar met relaties. Ook zal Antoine Bodar spreken over de Zin van Werk. Het Instellingsplan 2016-2020 geeft antwoord op wie de hogeschool wil zijn in een veranderende samenleving en hoe professionals van de CHE herkenbaar zijn. In deze tijd verandert de arbeidsmarkt snel en lijken verschillen tussen groepen groter te worden. De CHE zet in op professionals die juist verschillen weten te overbruggen en groepen kunnen verbinden. Vanuit een stevige persoonlijke en professionele identiteit kunnen zij mee veranderen en bouwen aan de wereld van morgen.

 • 29 augustus 2016

  Promotie Harmen van Wijnen aan de PThU

  Het instituut kerk is voor jongeren betekenisloos als het niet voorafgegaan wordt door betekenisvolle, natuurlijke relaties in kleine groep. Daar kan geloof bloeien, maar dit vraagt wel een transformatie. Dat is de belangrijkste conclusie uit het promotieonderzoek van Harmen van Wijnen, voorzitter College van Bestuur van de CHE. Zijn proefschrift Faith in Small Groups of Adolescents. Being Together as a Basic Given verdedigt hij op woensdag 14 september om 15.45 uur in de aula van de Vrije UniversiteitAmsterdam.