Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 08 december 2016

  Roos Mannee - Laat ons tussen de vluchtelingen wonen

  Asielzoekerscentra stuitten overal in Nederland op verzet. Ook in Ede. Maar CHE-student Roos van Ee ziet de vluchtelingen juist graag komen. Als het aan haar ligt, woont ze straks samen met zo’n 40 studenten tussen 400 asielzoekers.

 • 01 december 2016

  Numerus fixus Journalistiek CHE vervalt

 • 28 november 2016

  Open Avond op 8 december 2016

  Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Welke mogelijkheden heb je daarbij? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent donderdag 8 december 2016 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 18.30-21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

 • 23 november 2016

  Wie wint dit studiejaar de Food Valley Havo PWS-prijs?

  Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseren 2 hogescholen binnen het Food Valley scholennetwerk, Aeres Hogeschool Wageningen en Christelijke Hogeschool Ede, de wedstrijd voor het beste havo profielwerkstuk binnen het thema Groen en Gezond. Daaronder vallen bijvoorbeeld onderwerpen als plant, dier, duurzaamheid, voeding en gezondheid.

 • 16 november 2016

  Ede heeft eerste Gezonde Campus van Nederland

  De onderwijsinstellingen van de Kenniscampus Ede hadden op woensdag 16 november een feestelijk VIP-ontbijt met o.a. wethouder Johan Weijland. De scholen vierden dat alle schoolkantines op de campus voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum, goed voor o.a. het behalen van de Gezonde Schoolkantine Schaal 2016.