Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 18 april 2017

  Food Valley havo profielwerkstukprijs opnieuw een succes

  Woensdag 12 april vond de prijsuitreiking plaats van de Food Valley havo profielwerkstukprijs 2017, uitgeschreven door Aeres Hogeschool Wageningen en de Christelijke Hogeschool Ede. Beatrice Verweij van Het Streek in Ede won dit jaar de eerste prijs met haar werkstuk ‘Resistentie bij de schimmel Aspergillus fumigatus'.

 • 12 april 2017

  Eerste exemplaar onderzoeksprogrammering Radiant Lerarenopleidingen aangeboden aan Thom de Graaf

  Op vrijdag 7 april 2017 is het samenwerkingsverband Radiant Lerarenopleidingen gelanceerd. De officiële start vond plaats tijdens de eerste Radiantdag voor de partners op de Marnix Academie in Utrecht. In Radiant Lerarenopleidingen bundelen negen hogescholen kennis, kunde en kracht op gebieden als onderwijsontwikkeling en praktijkgericht onderzoek. Prof. dr. J. (Jan) Hoogland en dr. M.J.M. (Monique) Leygraaf spraken over Persoonlijk Meesterschap. Ook werd het eerste exemplaar van de onderzoeksprogrammering van Radiant Lerarenopleidingen, officieel aangeboden aan mr. Th. C. (Thom) de Graaf, voorzitter van Vereniging Hogescholen.

 • 30 maart 2017

  Lancering Radiant Lerarenopleidingen - samenwerking van negen hogescholen

  Op vrijdag 7 april 2017 vindt de lancering plaats van Radiant Lerarenopleidingen. Dit is een samenwerkingsverband van de opleidingen Leraar Basisonderwijs van negen hogescholen. In Radiant Lerarenopleidingen bundelen de hogescholen kennis, kunde en kracht op gebieden als onderwijsontwikkeling en praktijkgericht onderzoek. De officiële start vindt plaats tijdens de eerste Radiantdag voor de partners op de Marnix Academie in Utrecht. Prof. dr. J. (Jan) Hoogland en dr. M.J.M. (Monique) Leygraaf spreken over Persoonlijk Meesterschap. Ook wordt het eerste exemplaar van de onderzoeksprogrammering van Radiant Lerarenopleidingen, officieel aangeboden aan mr. Th. C. (Thom) de Graaf, voorzitter van Vereniging Hogescholen.

 • 27 maart 2017

  4e Editie Campus Obstacle Run Kenniscampus Ede

  Op donderdag 6 april is de jaarlijkse Campus Run voor leerlingen, studenten en medewerkers van de Kenniscampus in Ede. Net zoals voorgaande editie is het thema ‘’Obstakels’’, vandaar de titel Campus Obstacle Run. Ruim 500 deelnemers gaan de uitdaging aan om het parcours van 3 of 6 kilometer met 15 obstakels te bedwingen.

 • 10 maart 2017

  Ichthus College en Christelijke Hogeschool Ede gaan intensiever samenwerken

  Op donderdag 9 maart hebben het Ichthus College Veenendaal en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een overeenkomst getekend waarin intensief samenwerken centraal staat. De gezamenlijke doelen van de scholen zijn de aansluiting tussen het voorgezet onderwijs en het hbo bevorderen, de overstap van leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een vervolgopleiding versoepelen en leerlingen nog beter begeleiden in hun studiekeuzeproces.