Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 07 juli 2017

  Openingstijden CHE zomer 2017

  In de zomer heeft de CHE aangepaste openingstijden.

 • 04 juli 2017

  Ruim 100 nieuwe leerkrachten basisonderwijs gediplomeerd

  Woensdagavond 8 februari 2017 ontving een nieuwe lichting van 106 leerkrachten hun Bachelordiploma Leraar Basisonderwijs in de Oude Kerk van Ede. CHE-directeur Emile van Velsen sprak hen toe.

 • 03 juli 2017

  CHE neemt maatregelen vanwege phishing-mail

  Naar aanleiding van phishing-mail van maandagmorgen 3 juli 2017 heeft de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) direct actie ondernomen. Een nepmail waarin om inloggegevens zijn gevraagd, heeft de hogeschool bereikt. Er is een mailbox van een medewerker gebruikt die een phishing-mail heeft verspreid naar medewerkers, studenten en mogelijk externen. Hierdoor hebben een aantal mensen hun inloggegevens afgegeven. Tot nog toe zijn er geen signalen dat er data gelekt is. Om te voorkomen dat er data onrechtmatig gebruikt wordt, heeft de CHE de volgende maatregelen genomen.

 • 30 juni 2017

  Alzheimerpatient geeft gastles

  Een alzheimerpatiënt cadeau geven aan een kamerlid met zorg in zijn/haar pakket. Dat was het idee van Patiëntenfederatie Nederland (PFA). Afgelopen april ging dit project succesvol van start. Kees van der Staaij, fractievoorzitter voor de SGP, werd gekoppeld aan Dick Rijksen (63). Voor ruim 20 studenten gaf Rijksen op 28 juni les aan de post hbo-opleiding Casemanagement dementie. Van der Staaij bezocht deze gastles op de Christelijke Hogeschool in Ede.

 • 28 juni 2017

  CHE ondertekent convenant voor oplossing tekort zorgberoepen

  Op woensdag 28 juni zet de opleiding Verpleegkunde van de CHE de handtekening onder het convenant Strategisch Arbeidsmarktbeleid Utrechtse Zorgorganisaties en Onderwijs (SamUZ). Het convenant is een initiatief van het UMC Utrecht en Utrechtzorg en wordt getekend door dertig zorg- en onderwijsorganisaties. Het convenant is een uiting van de wederzijdse verantwoordelijkheid die gevoeld wordt voor het oplossen van huidige en toekomstige tekorten voor zorgberoepen.