Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 24 januari 2017

  Lectoraat Jeugd en Gezin ontvangt subsidie voor nieuw onderzoek gezinshuizen

  Het lectoraat Jeugd en Gezin van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) heeft een subsidie gekregen van Regieorgaan SIA voor een nieuwe onderzoek in gezinshuizen. Onder de titel Jouw gezin, mijn zorg? wordt de relatie en samenwerking tussen gezinshuisouders en de ouders van uithuisgeplaatste jongeren die in het gezinshuis wonen onder de loep genomen. Het doel van het onderzoek is om deze samenwerking te verbeteren zodat meer jongeren langdurig in een gezinshuis kunnen wonen. De CHE voert het onderzoek uit samen met aanbieders van gezinshuizen (Gezinshuis.com, Intermetzo, Leger des Heils) en een aantal kennispartners (Nederlands Jeugd Instituut, Universiteit Utrecht, Rijksuniversiteit Groningen, Gezinspiratieplein). Het onderzoek loopt van 2017 tot 2019.

 • 18 januari 2017

  Journalistiekstudent Ruben Hofma wint Afstudeerprijs Villamedia 2016

  Ruben Hofma, pas afgestudeerde journalistiekstudent van de CHE, is de winnaar van de Afstudeerprijs Villamedia 2016 in de categorie bachelor. Ruben Hofma (24) won de prijs voor zijn scriptie 'Poëtische Journalistiek. Hoe gedichten de journalistiek verrijken'.

 • 16 januari 2017

  Nieuwe versie MijnCHE app

 • 16 januari 2017

  Open avond Ad-opleiding Sociaal Werk in de Zorg op 25 januari in Dordrecht

  Sinds september 2016 is de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) ook de plek waar de Ad-opleiding Sociaal Werk in de Zorg gevolgd kan worden. Dat kan zowel in Ede als in Dordrecht. Geïnteresseerden die kennis willen maken met de tweejarige Ad-opleiding zijn van harte welkom op de Open Avond in Dordrecht op woensdag 25 januari 2017. Locatie voor deze avond is de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

 • 16 januari 2017

  Open Dag op zaterdag 4 februari 2017

  Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de CHE biedt tijdens de Open Dag op zaterdag 4 februari 2017. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.