Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 27 oktober 2016

  CHE voldoet aan alle prestatieafspraken ministerie OCW

  De CHE is een van de drie hogescholen die aan alle prestatieafspraken heeft voldaan. Dat werd dinsdag bekend met de publicatie van de eindadviezen door de Reviewcommissie Hoger Onderwijs en Onderzoek over de prestatieafspraken van universiteiten en hogescholen. Deze afspraken werden in 2012 voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met alle Nederlandse hogescholen en universiteiten vastgesteld.

 • 24 oktober 2016

  Open Dag op 5 november 2016

  Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Welke mogelijkheden heb je daarbij? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. De Christelijke Hogeschool Ede opent 5 november 2016 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

 • 17 oktober 2016

  Voorlichtingsavonden Praktijkpabo in regio Rotterdam

  Wil je leraar basisonderwijs worden en leren in de praktijk? Maak dan kennis met de Praktijkpabo in de regio Rotterdam. De komende periode zijn er Open Avonden en Open Ochtenden op verschillende basisscholen in o.a. Gouda, Bergschenhoek, Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Sliedrecht en Maassluis.

 • 07 oktober 2016

  CHE benoemt Pieter-Jaap Aalbersberg als voorzitter Raad van Toezicht

  De Raad van Toezicht van de Christelijke Hogeschool Ede heeft de heer Pieter-Jaap Aalbersberg benoemd tot voorzitter per 1 januari 2017. De heer Aalbersberg volgt de heer Roel Robbertsen op, die na twee termijnen van vier jaar afscheid neemt als voorzitter van de Raad van Toezicht.

 • 06 oktober 2016

  CHE en gemeente Ede ondertekenen samenwerkingsagenda jeugd

  De Gemeente Ede en de CHE gaan samenwerken op het gebied van ondersteuning voor jeugd. Daarvoor is een samenwerkingsagenda opgesteld die vandaag is getekend door wethouder Leon Meijer, verantwoordelijk voor jeugd in Ede, en Harmen van Wijnen, voorzitter van het College van Bestuur van de CHE.