Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 16 februari 2017

  CHE initiator Leernetwerk Wijkverpleegkunde Regio Ede

  De opleiding Verpleegkunde van de CHE heeft - samen met ROC A12, Opella en Lelie Zorggroep - een ZonMW subsidie ontvangen voor het starten van een Leernetwerk Wijkverpleegkunde Regio Ede. Het leernetwerk stimuleert een nauwe samenwerking tussen docenten vanuit de CHE en mbo-instelling ROC A12 en wijkteams van Opella en Lelie zorggroep. Op 14 februari vond de startbijeenkomst plaats, het leernetwerk loopt nog het gehele jaar.

 • 08 februari 2017

  Michel Rog spreekt studenten Leraar Basisonderwijs toe tijdens diplomering

  Woensdagavond 8 februari 2017 ontving een nieuwe lichting leerkrachten hun Bachelordiploma Leraar Basisonderwijs in de Oude Kerk van Ede. Michel Rog, woordvoerder Onderwijs voor het CDA in de Tweede Kamer, sprak hen toe.

 • 07 februari 2017

  CHE en 26 basisschoolbesturen bekrachtigen intensieve samenwerking

  De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) tekende op 7 februari 2017 met 26 basisschoolbesturen een overeenkomst waarin intensief samenwerken centraal staat. De gezamenlijke doelen van de basisscholen en de opleiding Leraar Basisonderwijs zijn het opleiden van nieuwe leerkrachten, begeleiden van startende leerkrachten en innoveren van het basisonderwijs. De scholen spelen hiermee in op het verwachte tekort aan goede leerkrachten en de gezamenlijke uitdagingen.

 • 06 februari 2017

  Ruben Hofma wint Afstudeerprijs Villamedia 2016

  Ruben Hofma (24) heeft met zijn scriptie ‘Poëtische journalistiek. Hoe gedichten de journalistiek verrijken’ de Afstudeerprijs Villamedia 2016 gewonnen. Dit is de bekroning voor de afstudeerproductie van studenten aan hbo- of wo-opleiding. Afgelopen donderdag heeft hij de prijs in ontvangst genomen in Hilversum. “Ik viel bijna van mijn stoel toen ik een telefoontje kreeg en hoorde dat ik had gewonnen.”

 • 02 februari 2017

  CHE voor Professionals opnieuw CEDEO-erkend

  CHE voor Professionals is voor de komende twee jaar opnieuw CEDEO-erkend. In een klanttevredenheidsonderzoek scoorde de CHE 92,3 % klanttevredenheid voor Open Bedrijfsopleidingen en 98,6 % klanttevredenheid voor Maatwerk. De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt naast haar bachelor opleidingen (voltijd/deeltijd/duaal) ook post-hbo en master-opleidingen, cursussen, trainingen, advies en onderzoek voor professionals en organisaties.