Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 29 mei 2017

  Open Avond donderdag 22 juni op de Christelijke Hogeschool Ede

  De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent op donderdag 22 juni haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. Bezoekers zijn van 18.30-21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

 • 29 mei 2017

  Wanorde in etnisch diverse scholen - promotie Gert-Jan Veerman

  Leerlingen ervaren meer wanorde in scholen met meer etnische diversiteit. Ze geven aan dat er wanorde is tijdens de taallessen. Dit is één van de uitkomsten uit het proefschrift dat Gert-Jan Veerman, opleidingsdocent aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) op 1 juni 2017 verdedigt aan de Universiteit van Amsterdam.

 • 18 mei 2017

  CHE scoort hoge waarderingen in NSE 2017

  De CHE heeft opnieuw prachtige resultaten geboekt in de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2017. Op 16 van de 17 onderzochte thema’s scoorde de CHE hoger dan het landelijk gemiddelde. Studenten geven de hoogste waardering op de onderwerpen Voorbereiding beroepsloopbaan/beroepspraktijk, Groepsgrootte en Studiefaciliteiten. De gemiddelde score was een 4.06 op een schaal van 5.

 • 18 mei 2017

  Samenwerking tussen jeugdzorg en onderwijs kan beter

  Het rapport ‘Persoonlijk Meesterschap in het brede jeugddomein’ brengt kritieke succes- en faalfactoren van samenwerking tussen onderwijs en jeugdhulp in kaart. Hogeschool Viaa, Driestar Educatief en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hebben in opdracht van CEPM (Center of Expertise Persoonlijk Meesterschap) hier samen onderzoek naar gedaan.

 • 15 mei 2017

  Symposium Hoe verhoud je je als christen tot de islam

  Op vrijdag 19 mei beleggen Boekencentrum Uitgevers, CHE en de Stichting Leerstoel De kerk in de context van de Islam een symposium rondom het verschijnen van het boek Kwetsbare Liefde van Prof. Dr. Bernhard Reitsma. Onder andere Kees van der Staaij, Azzedine Karrat en Alain Verheij zijn als spreker aanwezig tijdens het programma. Reitsma is als docent verbonden aan de CHE.