Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 28 juni 2017

  CHE ondertekent convenant voor oplossing tekort zorgberoepen

  Op donderdag 28 juni zet de opleiding Verpleegkunde van de CHE de handtekening onder het convenant Strategisch Arbeidsmarktbeleid Utrechtse Zorgorganisaties en Onderwijs (SamUZ). Het convenant is een initiatief van het UMC Utrecht en Utrechtzorg en wordt getekend door dertig zorg- en onderwijsorganisaties. Het convenant is een uiting van de wederzijdse verantwoordelijkheid die gevoeld wordt voor het oplossen van huidige en toekomstige tekorten voor zorgberoepen.

 • 27 juni 2017

  WUR en CHE versterken samenwerking en stimuleren wetenschap en technologie in het basisonderwijs

  Op woensdag 28 juni 2017 bekrachtigen de Wageningen University & Research (WUR) en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hun verdiepte samenwerking binnen het wetenschapsknooppunt. Het wetenschapsknooppunt gaat onderzoekend leren met kinderen ondersteunen in de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de CHE. De recent onderscheiden app TOOL voor basisscholenleerlingen speelt hierin een sleutelrol. Bij de ondertekening op de CHE doen kinderen een experiment met het maken van olifantentandpasta.

 • 26 juni 2017

  App TOOL ontvangt Comenius EduMedia Award

  De educatieve app TOOL heeft de prestigieuze Comenius EduMedia Medaille 2017 gewonnen. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een hoge didactische waarde. De winnaars van de Comenius EduMedia Medaille werden op 22 juni bekendgemaakt in Berlijn. Er waren 153 genomineerden in 16 categorieën. In de categorie ict, communicatie en educatieve media heeft TOOL gewonnen.

 • 26 juni 2017

  CHE presenteert associate lectoraat Informele netwerken en laatmoderniteit

  ,,Om tot afstemming over zorg te komen moet de dialoog tussen professional, hulpvrager en het informele netwerk verder gaan dan alleen beantwoording van de vraag ‘Wie doet wat, waar en wanneer?’,” stelt Wim H. Dekker tijdens de presentatie van het associate lector Informele netwerken en laatmoderniteit. De Christelijke Hogeschool Ede presenteert het nieuwe lectoraat, verbonden met de opleiding Social Work, op maandag 26 juni 2017. Het lectoraat voert onderzoek uit naar de ondersteunende rol van de sociaal werker in de driehoek hulpvrager, informeel netwerken en professional en werkt nauw samen met gemeente Ede, MEE-Gelderland en werkveldpartners.

 • 23 juni 2017

  Erkenning Keurmerk TalenT voor certificering VVTO-scholen

  Het keurmerk TalenT heeft opnieuw de erkenning ontvangen van het Nuffic, de organisatie voor internationalisering van het onderwijs. TalenT verzorgt certificering, begeleiding en nascholing aan basisscholen om (Vroeg) Engels aan te bieden volgens de standaarden van Vroeg Vreemde Talen Onderwijs (vvto).