Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

CHE nieuws

 • 17 oktober 2016

  Voorlichtingsavonden Praktijkpabo in regio Rotterdam

  Wil je leraar basisonderwijs worden en leren in de praktijk? Maak dan kennis met de Praktijkpabo in de regio Rotterdam. De komende periode zijn er Open Avonden en Open Ochtenden op verschillende basisscholen in o.a. Gouda, Bergschenhoek, Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Sliedrecht en Maassluis.

 • 07 oktober 2016

  CHE benoemt Pieter-Jaap Aalbersberg als voorzitter Raad van Toezicht

  De Raad van Toezicht van de Christelijke Hogeschool Ede heeft de heer Pieter-Jaap Aalbersberg benoemd tot voorzitter per 1 januari 2017. De heer Aalbersberg volgt de heer Roel Robbertsen op, die na twee termijnen van vier jaar afscheid neemt als voorzitter van de Raad van Toezicht.

 • 06 oktober 2016

  CHE en gemeente Ede ondertekenen samenwerkingsagenda jeugd

  De Gemeente Ede en de CHE gaan samenwerken op het gebied van ondersteuning voor jeugd. Daarvoor is een samenwerkingsagenda opgesteld die vandaag is getekend door wethouder Leon Meijer, verantwoordelijk voor jeugd in Ede, en Harmen van Wijnen, voorzitter van het College van Bestuur van de CHE.

 • 29 september 2016

  CHE 10e keer beste hogeschool van Nederland

  CHE 10e keer beste hogeschool van Nederland
  Keuzegids HBO zet ook in 2017 de CHE op 1 in categorie middelgrote hogescholen

 • 08 september 2016

  Eerste lichting professionals start met vernieuwd deeltijdonderwijs

  Een groep van 240 professionals startte deze week met een deeltijdopleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Dit is de eerste lichting van het geheel vernieuwde deeltijdonderwijs van de hogeschool. De CHE is één van de voorlopers in het aanbieden van flexibel onderwijs. Vanaf dit cursusjaar biedt de CHE vijf deeltijd bachelor opleidingen aan.