Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

21 november 2013 om 07:30 , Starbucks, Christelijke Hogeschool Ede Zakenontbijt

Stichting Steunfonds Christelijke Hogeschool Ede (CHE) nodigt u graag uit voor een zakenontbijt op donderdag 21 november 2013. Peter Schalk, directeur van de Reformatorische Maatschappelijke Unie (RMU), houdt tijdens het ontbijt een korte lezing over de kenniseconomie, ondernemerschap en investeren in onderwijs. De hoofdvraag die hij behandelt is:
Waarom is het interessant voor ondernemers om te investeren in onderwijs en hoe doe je dat? De bestuursleden van Stichting Steunfonds delen vertellen u graag meer over wat u als partner van de stichting kunt verwachten en wat u kunt betekenen. Een mooi moment voor ontmoeting met zakelijke partners met hart voor de CHE!

Stichting Steunfonds draagt financieel bij aan een aantal activiteiten die de C van CHE inkleuren. Denk hierbij aan vieringen, onderzoek met een christelijke invalshoek en de inzet van hogeschoolpastores. Daarnaast steunt de stichting verschillende projecten die de christelijke identiteit van de dagelijkse onderwijspraktijk van de tien opleidingen, bepalen.

Hoewel de stichting onlosmakelijk verbonden is met de CHE, heeft de stichting een eigen bestuur in de personen van Peter Blokhuis, Teunis Bunt en Steffart Buijs. Zij willen u, ondernemer, bestuurder, directeur of leidinggevende, graag uitdagen om zich als partner aan de sluiten bij Stichting Steunfonds. Tijdens het ontbijt hoort u meer!

We ontmoeten u graag, opgeven kan hier.