Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

16 juni 2016 om 18:00 , Christelijke Hogeschool Ede Welkom op de Open Avond 16 juni 2016

Donderdagavond 16 juni 2016 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Ook is er een informatiemarkt met meer informatie over studentenhuisvesting (Idealis), studentenverenigingen in Ede en Wageningen, studiekosten en studiefinanciering, cursusaanbod en post-hbo opleidingen van CHE-Transfer etc.

De tien opleidingen die de hogeschool biedt, zijn:
Verpleegkunde**
Leraar Basisonderwijs**
Journalistiek
Communicatie
Maatschappelijk Werk & Dienstverlening*
Sociaal Pedagogische Hulpverlening**
Godsdienst Pastoraal Werk***
Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing*
Human Resource Management
Bedrijfskunde MER
* ook in deeltijd, ** ook in deeltijd en duaal, *** ook in deeltijd en digitaal

Programma
Er wordt een doorlopend programma aangeboden en je kunt dus op een eigen gewenste tijd aankomen. Wil je meer opleidingen bezoeken, dan raden we je aan hier tijdig te zijn. Hoe ziet de Open Avond er globaal uit?

Bij binnenkomst staat de koffie klaar en kun je je registreren. Inschrijven voor de Open Dag kun je ook vooraf doen. Studenten geven je een informatiemap met de tijden en locaties van de voorlichtingen. Vervolgens kun je aanhaken op de eerstvolgende voorlichting 'Studeren aan de CHE'. Deze starten om 18.30, 19.00, 19.30, 20.00 uur en duurt ongeveer 10 minuten. Aansluitend ga je naar de opleidingsvoorlichting van je eerste keuze en vervolgens heb je gelegenheid om de overige opleidingen te bezoeken. Tussentijds ben je van harte welkom bij de informatiemarkt of kun je even pauzeren in het restaurant.

Filmpje/impressie Open Dag

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede (routebeschrijving). 
Heb je nog vragen? Mail naar marketing@che.nl of bel 0318 - 696 300.