Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

28 oktober 2016 om 01:00 , Christelijke Hogeschool Ede Symposium Stuk Geluk - 28 oktober

'Stuk geluk, investeren in verbondenheid bij relatiebreuken'

Het Netwerk Christen Familie Mediators NCFM, de Christelijke Hogeschool Ede en uitgeverij Kok organiseren op vrijdag 28 oktober een middagsymposium onder de titel 'Stuk geluk, investeren in verbondenheid bij relatiebreuken'.

Het symposium wil christenen meer zicht bieden op de mogelijkheden van mediation bij conflicten. Sprekers zijn Bert van Leeuwen van het EO tv-programma 'Het Familiediner', bijzonder hoogleraar Duurzame Relaties Esther Kluwer, contextueel therapeut Jaap van der Meiden en de mediators Fred Schonewille en Jeanine Geijtenbeek.

Naast lezingen zijn er workshops over onder andere kinderen en relatieconflicten (stichting Timon) en een debat met kerkelijke vertegenwoordigers en docent Pastorale Ethiek drs. Nico van der Voet over de manier waarop kerken omgaan met (echtscheidings)conflicten.

 De middag is bedoeld voor professionele mediators, therapeuten, coaches, predikanten, kerkelijk werkers en kerkenraadsleden. Kosten deelname € 75 voor professionals en € 55 voor vrijwilligers. Tot 1 oktober geldt een vroegboekkorting van € 10. Aanmelden? Ga naar www.symposiumstukgeluk.nl.