Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

02 december 2015 om 10:00 , Christelijke Hogeschool Ede Mbo Experience Day - woensdag 2 december 2015

Op woensdag 2 december 2015 organiseert Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day met speciale aandacht voor mbo'ers van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen. De Special Experience Day duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Tijdens een Experience Day maak je kennis met de praktijk van een opleiding. Van luisteren naar doen! Je maakt kennis met de praktijk en zet je eerste stappen als journalist, meester of juf, verpleegkundige, manager, personeelsadviseur etc. Door deze dag krijgen scholieren een realistisch beeld van de opleiding.

Scholier: "Ik kwam voor het eerst op de CHE op een Experience Day. De sfeer, studenten en docenten; alles zorgde ervoor dat ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik had hoge verwachtingen van, maar het heeft zelfs die verwachting overtroffen."
De CHE staat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en betrokkenheid bij de studenten. Daarnaast geven ze studenten een basis om hun geloof vorm en inhoud te geven.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website.