Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

05 november 2016 om 10:00 , Christelijke Hogeschool Ede Welkom op de Open Dag 5 november 2016

Op zaterdag 5 november 2016 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Ook is er een informatiemarkt met meer informatie over studentenhuisvesting (Idealis), studentenverenigingen in Ede en Wageningen, studiekosten en studiefinanciering.


De negen voltijd opleidingen die de hogeschool biedt, zijn:
Verpleegkunde
Leraar basisonderwijs
Journalistiek
Communicatie
Social Work
Godsdienst Pastoraal Werk
Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing
Human Resource Management
Bedrijfskunde


Programma
Er wordt een doorlopend programma aangeboden en je kunt dus op een eigen gewenste tijd aankomen. Wil je meer opleidingen bezoeken, dan raden we je aan hier tijdig te zijn.


Hoe ziet de Open Avond er uit?
Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar en kun je je registreren. Inschrijven voor de open dag kun je ook vooraf doen. Studenten geven je een informatiemap met de tijden en locaties van de voorlichtingen. Vervolgens start je met de eerstvolgende voorlichting ‘Studeren aan de CHE’. Deze voorlichting start ieder half uur en duurt ongeveer 10 minuten. De eerste begint om 10.00 uur en de laatste om 13.30 uur. Aansluitend ga je naar de opleidingsvoorlichting van je keuze. Je hebt vervolgens uiteraard ook de gelegenheid om de overige opleidingen te bezoeken. Tussentijds ben je van harte welkom bij de informatiemarkt of kun je even pauzeren in het restaurant.

Het bezoekadres van de hogeschool is: Oude Kerkweg 100 in Ede. 

Mocht je deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen we je uit voor de volgende Open Dag op 3 februari 2018 (10.00 – 15.00 uur). Kijk voor alle Open Dagen op che.nl/open dag. Heb je nog vragen? Mail naar marketing@che.nl of bel 0318 – 696 300.