Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

Agenda

CHE Evenementen

 • 05 april 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 5 april 2017

  Op woensdag 5 april 2017 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 11 mei 2017 om 13:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  'Zo ben ik nu eenmaal...' (over verandering)

  Voor iedereen met passie voor Human Resource Management, Bedrijfskunde, Journalistiek en Communicatie.

  lees meer
 • 31 mei 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 31 mei 2017

  Op woensdag 31 mei 2017 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 22 juni 2017 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond 22 juni 2017

  Donderdagavond 21 juni 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer

Aanstaande trainingen aanbod

 • Cursus

  Als zorgprofessional heb je veel te maken met patiënten die hun gedrag en leefstijl zouden moeten veranderen door te stoppen met roken, meer bewegen of minder eten. Vaak is het lastig om patiënten hierin te stimuleren.

  lees meer
 • Training

  Tweedaagse training motiverende gespreksvoering voor professionals in Zorg en Welzijn.

  lees meer
 • Post-hbo

  De dood verbijstert. Achterblijvers na een overlijden gaan hun weg door een donkere tunnel. Hoe kan een pastor binnen een gemeente of instelling meegaan in die tunnel en er samen uitkomen? Wat hebben mensen in rouw nodig en wat kunnen pastor en gemeente bieden? Als predikant of kerkelijk werker zoekt u vanuit de theologie verbinding met uw dagelijkse praktijk. CHE voor Professionals Theologie, onderdeel van de Opleidingen Theologie van de CHE, rust u graag toe.

  lees meer
 • Cursus

  De IB-er heeft een belangrijke rol in het innovatieproces binnen passend onderwijs. CHE Professionals biedt een IB-cursus aan die nauw aansluit bij de huidige ontwikkelingen in het onderwijs. De opleiding werkt vanuit een handelingsgerichte en opbrengstgerichte visie.

  lees meer
 • Post-hbo

  Deze driedaagse post-hbo is bedoeld voor (HBO) theologen die, wellicht na een aantal jaren ervaring, homiletische en praktische verdieping zoeken voor hun preektaak. Er is aandacht voor de inhoud en de presentatie.

  lees meer
 • Training

  Workshop Samenwerken met mantelzorgers. Tijdens deze 3 uur durende workshop gaan we op een interactieve manier aan de slag. Communicatie en samenwerken vanuit de eigen expertise met oog voor de eigen grenzen zal daarbij centraal staan.

  lees meer
 • Training

  Zelfsturende teams: hype of noodzaak ?

  Een workshop over zelforganisatie, waarbij we samen de verschillende nieuwe vormen van organiseren die momenteel worden gehanteerd onderzoeken, zoals zelfsturende teams, holocracy, Lean en Agile.

  lees meer
 • Cursus

  Op dinsdag 6 juni, 20 juni en 4 juli van 9.00 tot 11.30 uur wordt een module ouderenpsychiatrie voor POH-GGZ studenten aangeboden. In de huisartsenpraktijk worden regelmatig ouderen gezien, ook ouderen met psychische klachten. In deze module gaan we met elkaar in gesprek over psychische klachten bij ouderen, specifieke beelden die vaak bij ouderen voorkomen (delier, dementie) en staan we stil bij somatische comorbiditeit en polyfarmacie. Ook hebben we aandacht voor medisch-ethische vragen die bij deze doelgroep naar voren komen. De module is interactief van opzet en ingebrachte vragen en casuïstiek worden gewaardeerd.

  lees meer
 • Post HBO Management

  06 september 2017
  Post-hbo

  Opleiding Management. Leer theorie toe te passen in de eigen werksituatie. U wordt elke keer uitgenodigd uw eigen praktijkervaring in te brengen.

  lees meer
 • Cursus

  Sinds 1 januari 2015 heeft de wijkverpleegkundige een belangrijke rol gekregen bij de toewijzing van zorg. Om de wijkverpleegkundige in haar rol als indicatiesteller te ondersteunen, is de cursus “Indiceren voor wijkverpleegkundigen” ontwikkeld. Het indiceren maakt onderdeel uit van het verpleegkundig proces waarbij de basis wordt gevormd door het klinisch redeneren en is gericht op het versterken van de eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënt.

  lees meer