Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

Agenda

CHE Evenementen

 • 28 oktober 2016 om 01:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Symposium Stuk Geluk, investeren in verbondenheid bij relatiebreuken - 28 oktober

  Liefdevolle relaties, gelukkige partners, blije familieleden. We verlangen er allemaal naar. Maar de realiteit is anders. Pijnlijke echtscheidingen, heftige familieruzies, crises in relaties: het komt allemaal voor. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld na een echtscheiding weer normaal met elkaar omgaat? Hoe maak je van stuk geluk toch weer een stukje geluk? In het belang van je familie, je kinderen en de kerk waar je misschien bij hoort? Vrijdagmiddag 28 oktober organiseert het nieuwe Netwerk Christen Familie Mediators (NCFM) samen met Christelijke Hogeschool Ede en uitgeverij Kok hierover een symposium.

  lees meer
 • 05 november 2016 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Dag op zaterdag 5 november 2016

  Op zaterdag 5 november 2016 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 23 november 2016 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 23 november 2016

  Op woensdag 23 november 2016 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 08 december 2016 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond 8 december 2016

  Dinsdagavond 8 december 2016 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 18 januari 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 18 januari 2017

  lees meer
 • 04 februari 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Dag op zaterdag 4 februari 2017

  Op zaterdag 4 februari 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 15 februari 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 15 februari 2017

  lees meer
 • 21 maart 2017 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond 21 maart 2017

  Dinsdagavond 21 maart 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 05 april 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 5 april 2017

  Op woensdag 5 april 2017 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 31 mei 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 31 mei 2017

  Op woensdag 31 mei 2017 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer

Aanstaande trainingen aanbod

 • Casemanagement dementie

  26 oktober 2016
  Post-hbo

  In 2050 is het aantal ouderen in Nederland naar verwachting 4,2 miljoen (CPB,2009).
  Hoewel veel ouderen nog in goede gezondheid leven komt er ook een steeds grotere groep kwetsbare- en dementerende ouderen. Bij kwetsbare ouderen is er sprake van lichamelijke, psychische en/of sociale problematiek. De groep kwetsbare ouderen bevat veel zorgvragers met een vorm van (beginnende) dementie. Het beleid van de Nederlandse overheid is erop gericht om deze ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Om de kwaliteit van zorg te kunnen bieden speelt casemanagement in het zorgnetwerk van kwetsbare ouderen een steeds belangrijkere rol.

  lees meer
 • Post-hbo

  De landelijke huisartsenvereniging (LHV) heeft er rond het jaar 2000 voor gekozen een nieuwe functie in het leven te roepen, namelijk die van praktijkondersteuner. Deze functionaris wordt met name ingezet om de zorg voor chronisch zieken in de huisartsenpraktijk te optimaliseren. Als praktijkondersteuner behoort het verlenen van consulten in de vorm van spreekuren aan met name ouderen en patiënten met diabetes mellitus type II, astma/COPD en cardiovasculaire risico's tot uw kerntaken.

  lees meer
 • Post-hbo

  Supervisoren worden opgeleid om professionals begeleiding te geven in het complexer wordende beroep. De nadruk ligt op supervisie, maar hiernaast wordt er ook veel aandacht besteed aan coaching en andere begeleidingsvormen.

  lees meer
 • ICO Cursus

  16 november 2016
  Cursus

  De ICO-cursus leidt (geselecteerde) leerkrachten c.q. cursisten op tot competentiegerichte begeleiders van CHE-studenten. Na de opleiding is de cursist in staat om op adequate wijze de taken van een interne coach uit te voeren, conform het functieprofiel van de interne coach van de CHE.

  lees meer
 • Cursus

  Met de komst van de zorgplicht en de invoering van het passend onderwijs voor de deur, komen er heel wat taken en verantwoordelijkheden op de IB-er af. De IB-er heeft een belangrijke rol in het innovatieproces naar passend onderwijs. CHE Professionals biedt een IB-cursus aan die nauw aansluit bij de huidige ontwikkelingen in het onderwijs. De opleiding werkt vanuit een handelingsgerichte en opbrengstgerichte visie.

  lees meer
 • Post-hbo

  “De inspectie heeft aangegeven dat ons taal/leesonderwijs verbeterd moet worden, hoe pakken we dit aan?”, “Hoe krijgen we inzicht in de doorgaande lijn voor lezen en spelling?”, “Waar moeten we als team rekening mee houden bij het aanschaffen van een nieuwe methode voor technisch lezen?”, “Hoe stimuleer ik de mondelinge interactie van stille kinderen?”. Al dit soort vragen komen aan bod bij de Post-hbo opleiding Taalcoördinator.

  lees meer
 • Post-hbo lees meer
 • Post-hbo Mediation

  02 februari 2017
  Post-hbo

  Mediation wordt inmiddels op vele terreinen toegepast: bij echtscheiding, bij arbeidsconflicten, in het strafrecht (tussen dader en slachtoffer), bij conflicten met buren en op scholen (peer-mediation), maar ook binnen de kerk en in het pastoraat komt mediation voor. Deze opleiding is uniek vanwege de combinatie van ziel en zakelijkheid, spiritualiteit en methodiek.

  lees meer
 • Post HBO Management

  09 februari 2017
  Post-hbo

  Opleiding Management. Leer theorie toe te passen in de eigen werksituatie. U wordt elke keer uitgenodigd uw eigen praktijkervaring in te brengen.

  lees meer
 • Cursus

  Kerkelijk werkers in spe die in bezit zijn van een Bachelor-diploma Theologie, maar hun kerkelijke specialisatie nog niet hebben gedaan, hebben de mogelijkheid om deze bij de CHE alsnog te volgen als contractant bij CHE-Transfer. Bij het succesvol afsluiten ontvangt men het aanvullende certificaat plus een cijferlijst.

  lees meer