Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

Agenda

CHE Evenementen

 • 21 december 2016 om 18:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Vlogevent 2016

  “Ik sta nu..” of “Hoi, ben ik weer en deze keer ga ik het hebben over..” Miljoenen mensen kijken naar de nieuwste vorm van storytelling, het vloggen. Kom naar dit superleuke (gratis) mini-event op woensdag 21 december en leer alle ins en outs over vloggen!

  lees meer
 • 18 januari 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 18 januari 2017

  lees meer
 • 04 februari 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Dag op zaterdag 4 februari 2017

  Op zaterdag 4 februari 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 15 februari 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 15 februari 2017

  lees meer
 • 21 maart 2017 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond 21 maart 2017

  Dinsdagavond 21 maart 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 05 april 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 5 april 2017

  Op woensdag 5 april 2017 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 31 mei 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 31 mei 2017

  Op woensdag 31 mei 2017 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 22 juni 2017 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond 22 juni 2017

  Donderdagavond 21 juni 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer

Aanstaande trainingen aanbod

 • Post-hbo

  Sinds 1 januari 2008 is de functie "Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ"(POH GGZ) in het leven geroepen. Versterking van de eerstelijns Geestelijke Gezondheidszorg is het doel. Sindsdien wordt de functie meer en meer geïmplementeerd binnen zorggroepen.

  lees meer
 • Post-hbo

  Van zorgen voor…naar zorgen dat…
  De komende jaren vragen veel van sociaal werkers. Er zijn vanuit de overheid hoge verwachtingen en beperkte middelen, het imago is niet echt sterk te noemen terwijl er oplossingen gevonden moeten worden voor grote sociale kwesties. Dit vraagt om gedegen samenwerking, juist ook rond de transitie Jeugdzorg, transitie extramurale begeleiding naar de WMO, Basis-GGZ en de nieuwe Participatiewet. Doordat de samenleving in snel tempo verandert van een verzorgingsstaat naar een participatiestaat, krijgt de sociaal werker bovendien een andere rol, namelijk van zorgen voor naar zorgen dat. Ook gaat de wijk/buurt een veel belangrijkere rol spelen als werkgebied. Dit vraagt om een basisprofessional die als generalist kennis heeft van specifieke domeinen en kan interveniëren op diverse leefgebieden in de directe leefwereld van cliënten . Met deze post Hbo opleiding wil de CHE jou als sociaal werker inspireren en toerusten tot het werk van Buurtcoach.

  lees meer
 • Post-hbo

  “De inspectie heeft aangegeven dat ons taal/leesonderwijs verbeterd moet worden, hoe pakken we dit aan?”, “Hoe krijgen we inzicht in de doorgaande lijn voor lezen en spelling?”, “Waar moeten we als team rekening mee houden bij het aanschaffen van een nieuwe methode voor technisch lezen?”, “Hoe stimuleer ik de mondelinge interactie van stille kinderen?”. Al dit soort vragen komen aan bod bij de Post-hbo opleiding Taalcoördinator.

  lees meer
 • Post-hbo lees meer
 • Post-hbo Mediation

  02 februari 2017
  Post-hbo

  Mediation wordt inmiddels op vele terreinen toegepast: bij echtscheiding, bij arbeidsconflicten, in het strafrecht (tussen dader en slachtoffer), bij conflicten met buren en op scholen (peer-mediation), maar ook binnen de kerk en in het pastoraat komt mediation voor. Deze opleiding is uniek vanwege de combinatie van ziel en zakelijkheid, spiritualiteit en methodiek.

  lees meer
 • Cursus

  Sinds 1 januari 2015 heeft de wijkverpleegkundige een belangrijke rol gekregen bij de toewijzing van professionele zorg. Om de wijkverpleegkundige in haar rol als indicatiesteller verder toe te rusten, heeft de CHE de module “Indiceren voor wijkverpleegkundigen” ontwikkeld.

  lees meer
 • Post HBO Management

  09 februari 2017
  Post-hbo

  Opleiding Management. Leer theorie toe te passen in de eigen werksituatie. U wordt elke keer uitgenodigd uw eigen praktijkervaring in te brengen.

  lees meer
 • Cursus

  Kerkelijk werkers in spe die in bezit zijn van een Bachelor-diploma Theologie, maar hun kerkelijke specialisatie nog niet hebben gedaan, hebben de mogelijkheid om deze bij de CHE alsnog te volgen als contractant bij CHE voor Professionals - Theologie. Bij het succesvol afsluiten ontvangt men het aanvullende certificaat plus een cijferlijst.

  lees meer
 • Oplossingsgericht coachen

  23 februari 2017
  Cursus

  In de praktijk richten coaches zich vaak op ervaren problemen en de achtergronden daarvan. De oplossingsgerichte coach focust op datgene wat wél goed gaat en maakt daarmee de weg vrij om op een positieve en pragmatische manier vooruitgang te boeken, zonder te gaan adviseren.

  lees meer
 • Post-hbo

  Een meisje dat in Valkenburg systematisch verkracht wordt, Nederlanders die in het buitenland een orgaan kopen, malafide uitzendbureaus in de tuinbouw, oververmoeide piloten van een prijsvechter, kinderarbeid, Dalits in India en slavenhandel door IS. Dit zijn allemaal voorbeelden van mensenhandel. In onze post hbo opleiding "Bestrijding Mensenhandel" leren deelnemers niet alleen het brede werkveld van mensenhandel kennen, maar ook hoe deze extreme vorm van georganiseerde criminaliteit te signaleren en te bestrijden valt.

  lees meer