Evita van Roest
 • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
 • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

Agenda

CHE Evenementen

 • 04 november 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Dag - 4 november 2017

  Op zaterdag 4 november 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 22 november 2017 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 22 november 2017

  Op woensdag 22 november 2017 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 07 december 2017 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond - 7 december 2017

  Donderdagavond 7 december 2017 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 24 januari 2018 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 24 januari 2018

  Op woensdag 24 januari 2018 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 03 februari 2018 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Dag - 3 februari 2018

  Op zaterdag 3 februari 2018 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 21 februari 2018 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 21 februari 2018

  Op woensdag 21 februari 2018 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 27 maart 2018 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond - 27 maart 2018

  Donderdagavond 27 maart 2018 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer
 • 11 april 2018 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 11 april 2018

  Op woensdag 11 april 2018 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 06 juni 2018 om 10:00 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Experience Day woensdag 6 juni 2018

  Op woensdag 6 juni 2018 organiseert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Experience Day van 10.00 - 14.00 uur. Scholieren (havo, vwo en mbo) kunnen deze dag kennis maken met de verschillende hbo-opleidingen.

  lees meer
 • 21 juni 2018 om 18:30 uur, Christelijke Hogeschool Ede

  Welkom op de Open Avond - 21 juni 2018

  Donderdagavond 21 juni 2018 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

  lees meer

Aanstaande trainingen aanbod

 • Conflicthantering

  23 oktober 2017
  Cursus

  Hoe ga je om met conflicten en frustrerende situaties. In deze training leer je helder verwoorden wat er in jezelf speelt en leer je om aansluiting te maken met de ander. Deze training biedt praktische handvatten en principes die helpend zijn om conflicten en frustrerende situaties te veranderen in werkbare en opbouwende situaties. Na deze training kan je, in contact met de ander, aangeven wat in een situatie gebeurt, wat dit met jou doet, wat de behoefte is die hier bij past en aangeven wat je zou willen dat de ander doet.

  lees meer
 • Training

  Huiselijk geweld is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Ook, en misschien juist wel binnen de zorg. Om aan de groeiende vraag naar scholing over dit thema tegemoet te komen bieden wij de training Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld aan. De training is bedoeld voor aandachtsfunctionarissen en medewerkers die deze taak uit gaan voeren en verantwoordelijk zijn voor het zorg- kwaliteits- en/of veiligheidsbeleid binnen zorginstellingen, Huisartsenpraktijken, Thuiszorg etc.

  lees meer
 • Post-hbo

  De landelijke huisartsenvereniging (LHV) heeft er rond het jaar 2000 voor gekozen een nieuwe functie in het leven te roepen, namelijk die van praktijkondersteuner. Deze functionaris wordt met name ingezet om de zorg voor chronisch zieken in de huisartsenpraktijk te optimaliseren. Als praktijkondersteuner behoort het verlenen van consulten in de vorm van spreekuren aan met name ouderen en patiënten met diabetes mellitus type II, astma/COPD en cardiovasculaire risico's tot uw kerntaken.

  lees meer
 • Cursus

  Als zorgprofessional heb je veel te maken met patiënten die hun gedrag en leefstijl zouden moeten veranderen door te stoppen met roken, meer bewegen of minder eten. Vaak is het lastig om patiënten hierin te stimuleren.

  lees meer
 • Training

  Tweedaagse training motiverende gespreksvoering voor professionals in Zorg en Welzijn.

  lees meer
 • Post-hbo

  De cursus beoogt het bijbels spreken over voedsel naar voren te brengen als fundamentele waarheden waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staan. Daarmee willen we joods-christelijke waarden als matigheid, rechtvaardigheid, onderlinge verbondenheid en afhankelijkheid van God inbrengen in het huidige maatschappelijke voedseldebat dat steeds vaker gaat over andere, duurzamere manieren van produceren en consumeren.
  Door deze cursus ben je in staat christelijke normen en waarden in te brengen in debatten rond voedselproductie en voedseldistributie. Je doorziet processen in de steeds veranderende dynamiek rond deze sectoren en kunt de relevantie van het christelijke geloof voor je beroep aantonen.


  lees meer
 • Post-hbo

  Supervisoren worden opgeleid om professionals begeleiding te geven in het complexer wordende beroep. De nadruk ligt op supervisie, maar hiernaast wordt er ook veel aandacht besteed aan coaching en andere begeleidingsvormen.

  lees meer
 • Palliatieve Zorg

  09 januari 2018
  Cursus

  Palliatieve zorg is de zorg voor mensen die serieus ziek zijn. Het taboe op doodgaan bestaat misschien niet meer. Maar hoe vrij durven we te praten over het moment waarop de fase van palliatieve zorg zou moeten ingaan? En wat valt er te kiezen op dat moment. Palliatieve zorg richt zich niet op genezing, maar op kwaliteit van leven voor patiënten met een levensbedreigende aandoening. Het heeft tot doel lijden te verlichten door tijdige signalering en zorgvuldige behandeling. Soms speelt palliatieve zorg vroeg in het ziekteverloop al een rol, in combinatie met levensverlengende therapieën zoals chemo- en radiotherapie. De docenten hebben ruime ervaring in de praktijk en naast theoretische verdieping biedt de scholing ook veel casuïstiek bespreking.
  Kortom: een verrijkende en inspirerende scholing

  lees meer
 • Post-hbo

  “De inspectie heeft aangegeven dat ons taal/leesonderwijs verbeterd moet worden, hoe pakken we dit aan?”, “Hoe krijgen we inzicht in de doorgaande lijn voor lezen en spelling?”, “Waar moeten we als team rekening mee houden bij het aanschaffen van een nieuwe methode voor technisch lezen?”, “Hoe stimuleer ik de mondelinge interactie van stille kinderen?”. Al dit soort vragen komen aan bod bij de Post-hbo opleiding Taalcoördinator.

  lees meer
 • Post-hbo

  Het aantal taken binnen een schoolorganisatie neemt toe. Als gevolg daarvan wordt er steeds meer aandacht besteed aan een juiste taakverdeling binnen het team, een ont­wikkeling die past binnen het integraal personeels­beleid.

  lees meer