Open Dag 4 februari
  • Bona Kiyedi
  • Timo Hagendijk
  • Greet den Boon

CHE Deeltijdstudies:
       Flexibel studeren voor professionals

CHE Deeltijdstudies:
       Flexibel studeren voor professionals

CHE Deeltijdstudies:
       Flexibel studeren voor professionals

CHE Deeltijdstudies: Flexibel studeren voor professionals

Een studie combineren met je drukke baan, gezinsleven en tal van sociale activiteiten?
Dat vraagt om flexibiliteit. Die bieden we jou bij de CHE in vijf deeltijd bacheloropleidingen.

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en diploma’s kun je namelijk sneller een opleiding afronden. Bovendien studeer je veel in de praktijk en op het moment en de manier die jou het beste uitkomt. Kortom: de opleiding past zich aan jou aan, in plaats van andersom.

Weten hoe het werkt? Bekijk de video hieronder:

 

Een studie voor jou op maat
Na aanmelding voor een deeltijdstudie volg je een instroomassessment. Daarin bekijken we samen met jou over welke competenties en niveaus je al beschikt. Op basis daarvan maken we een studieplan. Het uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk de kennis en vaardigheden die je al hebt, honoreren. Wil je, voordat je je gaat inschrijven, een eerste beeld van hoe jouw studie er uit zou kunnen zien, doe dan de zelfscan!


Onze deeltijdopleidingen
Verpleegkunde
Leraar Basisonderwijs
Godsdienst Pastoraal Werk
Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing
Social Work (SPH/MWD)

Februari instroom Verpleegkunde en Social Work 
Voor de opleidingen Verpleegkunde en Social Work (SPH/MWD) kunnen er pas na 1 februari weer adviesgesprekken plaatsvinden en wel voor het instroommoment van september. Wil je je nog aanmelden voor februari? Dan krijgt je inschrijving de status “voorlopig”. Uiterlijk maandag 16 januari wordt helderheid verstrekt of de toelating rond is. Deze periode is noodzakelijk om ingeschreven studenten te verdelen onder bestaande trajectbegeleiders of waar mogelijk nog nieuwe trajectbegeleiders te vinden.

Voor Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk en Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing is de inschrijving nog gewoon geopend.