Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Evita Bloemheuvel


Naam: Evita Bloemheuvel
Studie: Journalistiek
Afgestudeerd:   November 2016
Werk: Persvoorlichter bij Stichting Bootvluchteling

“Ik ben net begonnen met werken en ik vind het erg prettig dat er iemand met mij meeloopt en meedenkt.”


/ Wat houdt het ‘Leaders of Influence’-programma in voor jou?
“Het is een leerzaam programma waarbij je bewust zoekt naar jouw plek in de wereld en in Gods koninkrijk. Je krijgt hele gerichte vragen om dieper na te denken over de inrichting van je leven. Dit helpt om een beter beeld van jezelf, je talenten en je karakter te krijgen.”

/ Wat drijft jou om het ‘Leaders of Influence’-programma te volgen?
“Ik was zoekende naar wat ik precies wilde na mijn studie. Aan de ene kant wilde ik voor de televisie werken en aan de andere kant was er door een bijzondere reis in het buitenland iets gaan knagen in mijn hoofd. Ik had het idee dat God iets tegen mij wilde zeggen en mij een bepaalde kant op wilde sturen. Tegelijkertijd had ik geen idee hoe ik beter naar die stem kon luisteren en hoe ik mijn leven dan anders wilde inrichten. Een docent gaf mij het advies om het ‘Leaders of Influence’-programma te volgen en daar gerichter naar te zoeken.”

/ Wat is je grootste winst uit dit programma?
“Ik heb in een korte tijd veel over mijzelf geleerd. Het assessment hielp mij om bewuster na te denken over wie ik ben en wat mijn talenten zijn. Ook heb ik een hele toffe coach die mij snapt en mij elke keer weer een spiegel voorhoudt. Ik ben net begonnen met werken en ik vind het erg prettig dat er iemand met mij meeloopt en meedenkt. Mede door de gesprekken met haar durfde ik mijn baan op te zeggen en voor een baan te kiezen waar uiteindelijk mijn passie ligt.”

/ Kun je het ‘Leaders of Influence’-programma aanraden?
“Honderd procent! Het heeft mij in een korte tijd zoveel inzichten gegeven die heel waardevol voor mij zijn.”