Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

David Reitsma


Naam: David Reitsma
Studie: Bedrijfskunde MER
Afgestudeerd:   2015
Werk: Communicatiemedewerker IFES / Spoken Word Artist

“Het programma inspireert om na te denken over wie je als persoon voor deze wereld wil zijn.”


/ Wat houdt het ‘Leaders of Influence’-programma in voor jou?
“Het programma is voor mij iets waarin ik stilgezet word om na te denken waar ik sta in het leven. Is wat ik doe wel echt datgene wat ik goed kan en waar ik gelukkig van word? Het programma inspireert om na te denken over wie je als persoon voor deze wereld wil zijn. De ‘waarom’ vraag is hier een belangrijk onderdeel van. Waarom doe je de dingen die je doet? Het helpt je een goede visie te verwoorden voor je eigen leven, zodat je om de zoveel tijd kan evalueren of je eigenlijk wel bezig bent met de dingen waar je gelukkig van wordt.”

/ Wat drijft jou om het ‘Leaders of Influence’-programma te volgen?
“Het programma, en de mensen die daarbij horen, bieden perspectief om kritisch bevraagd te worden. Je wordt scherp gehouden in waar je je mee bezig houdt, in de persoon die je bent en hoe je in contact staat met de wereld en de mensen om je heen. Ik vind dit in mijn eigen leven heel belangrijk. Ik heb het nodig om kritisch bevraagd te worden. Uiteraard heb ik hier goede vrienden voor, maar af en toe is het goed om met mensen die je iets minder goed kent hetzelfde te doen.  Voor mij is dit een grote motivator om het programma te volgen.”

/ Wat is je grootste winst uit dit programma?
“Mijn grootste winst is het feit dat ik om de zoveel tijd stilgezet word bij wie ik ben en waarom ik de dingen doe die ik doe. Het gaat een stapje dieper door de vragen die gesteld worden en de openheid die er is.”

/ Kun je het ‘Leaders of Influence’-programma aanraden?
“Als je iemand bent die doorheeft dat het soms heel handig kan zijn om een ervaren persoon mee te laten kijken in je leven die als het nodig is advies kan geven vanuit zijn/haar ervaring kan ik het programma zeker aanbevelen!”