Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Margreet Feitsma

Margreet Feitsma
Deelnemer Xpand-traject
Studie Godsdienst Pastoraal Werk afgerond: 2012
Werkt bij: Vrije Baptistengemeente Bethel

Wat houdt het Leaders of Influence-programma in voor jou?
Het houdt voor mij in dat er een programma is waar ik als jonge leider kan leren, kan groeien, anderen kan ontmoeten die ook groot dromen, die ook een verschil willen maken op de plek waar zij zijn. Het is een programma waarin ik soms in de confronterende spiegel kijk wie ik ben en waarom ik bepaalde dingen wel of juist niet doe om daar weer mee aan de slag te gaan. Tegelijk is het ook een behapbaar programma omdat het geen onwijs grote tijdsinvestering vraagt. 

Wat drijft jou om het Leaders of Influence-programma te volgen?
Leiderschap is een kunst. Ik ben een idealist met grote dromen. Hoe beter ik in staat ben om zelf gezond leiderschap te ontwikkelen en goed in te zetten hoe beter ik kan bouwen aan die droom. Ik leer graag van anderen die al veel lessen in het leven geleerd hebben, zodat ik niet dezelfde fouten hoef te maken.

Wat is je grootste winst uit dit programma?
Het asssessment is al een waardevolle start. Opnieuw in de spiegel kijken van wie je bent met je talenten én je valkuilen. Daarnaast ook concreet aan de slag gaan met je droom. Erg sterk. Maar de grootste winst voor mij zijn de gesprekken met mijn mentor, iemand waar ik in twee gesprekken al zoveel van geleerd heb, die al zoveel wijsheid heeft gedeeld met betrekking tot de zaken waar ik in mijn werk tegenaan loop. Onwijs waardevol!

Kun je het Leaders of Influence-programma aanraden?
Ja! Wil jij een verschil maken in de maatschappij? Grijp deze bijzondere kans van de CHE en Xpand met beide handen aan om te investeren in jezelf. Het is zó waardevol.

Lees ook de ervaring vam Roel Bruintjes.