Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Solliciteer nu op het Xpand 'Leaders of Influence'-programma

Wil jij invloed uitoefenen in deze samenleving? Ben jij ambitieus, visionair, creatief en enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk 30 juni 2017 op het ‘Leaders of Influence’-programma van xpand. Een traject voor afgestudeerde studenten die willen investeren in hun eigen ontwikkeling en verschil willen maken in de samenleving.

De CHE wil ambitieuze afgestudeerde CHE-studenten aanmoedigen een blijvende positieve invloed te hebben in de samenleving. Daarom werkt de CHE samen met xpand, een organisatie die veelbelovende jongvolwassenen wil helpen hun plek in de maatschappij te vinden, hun potentieel optimaal te ontwikkelen en om mee te bouwen aan het Gods Koninkrijk.

Zet nu je eerste stap en solliciteer. Via de CHE volg je kosteloos het assessment*, t.w.v. €250,-. Wanneer je het assessment met positief gevolg afrondt, heb je 20 jaar lang de mogelijkheid om voor slecht €85,- per jaar** het ‘Leaders of Influence’-programma te volgen.

* Max. 20 deelnemers. Reserveer 21 en 22 september 2017 alvast in je agenda.
** Vanaf 30 jaar betaal je €125,- per jaar.

Wat is het Xpand ‘Leaders of Influence’-programma?

Het assessment

Allereerst doorloop je een assessment, verdeeld over twee dagen. Hierdoor wordt je geschiktheid voor het programma beoordeeld. Je gaat op zoek naar je persoonlijke, intellectuele, vakkundige en geestelijke wortels. Ook worden je persoonlijke vaardigheden in een kaart gebracht. Dit totaalplaatje vormt de grondslag van je unieke persoonlijke levensvisie.

Het programma

Nadat je het assessment hebt doorlopen, krijg je een mentor toegewezen die aansluit bij jouw profiel. Met je mentor voer je doorgaans drie gesprekken per jaar. Drie keer per jaar ontmoet je andere deelnemers in regionale coachingsgroepen, rondom het thema leiderschap. Jaarlijks is er bovendien een (inter)nationale LOI-dag. 

Kijk voor meer informatie op de website van xpand.

ErvaringenXpand Traject

Lees hier de ervaringen van oud-CHE-studenten David Reitsma en Evita Bloemheuvel.

Criteria

  • Je bent (bijna) afgestudeerd aan de CHE.
  • Je wilt je christen-zijn zichtbaar vormgeven in de samenleving.
  • Je hebt ambitie om invloed uit te oefenen / leiding te geven.
  • Uit je CV blijkt dat je initiatiefrijk / actief bent.
  • Je bent niet ouder dan 30 jaar.

Solliciteren

Motiveer in je sollicitatiebrief waarom je mee wilt doen en waarom je een geschikte kandidaat bent. Stuur je CV, inclusief een aanbeveling van twee referenties mee (één van de opleiding en één van buiten de CHE).

Mail je sollicitatie uiterlijk vrijdag 30 juni 2017 naar peno@che.nl t.a.v. Mevr. C. (Corien) Maatjes o.v.v. xpand 2017.