Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Vwo route

Kies jij straks bewust voor een hbo-opleiding maar wil je extra uitgedaagd worden? De CHE biedt verschillende routes en trajecten die extra van je vragen.

Vwo-route opleidingen Journalistiek en Communicatie
Zowel de opleiding Journalistiek als de opleiding Communicatie biedt een driejarige vwo-route. En er is meer: als je wilt, kun je in je vierde studiejaar beginnen aan een (pre-)masteropleiding. 
>> Lees meer over de vwo-route voor studenten Communicatie
>> Lees meer over de vwo-route voor studenten Journalistiek

Universitaire route opleiding Leraar Basisonderwijs
Ben jij een excellente havist of een gedreven vwo'er die van een uitdaging houdt? Vanaf september 2016 start de Academie Educatie een universitaire route. Wanneer jij deze route volgt, loop je stage op een academische basisschool en volg je in je laatste jaar op de CHE een universitaire pre-master aan de Universiteit Twente. Aansluitend kun je de eenjarige master op de universiteit volgen.
>> Lees meer over de universitaire route

Excellentietraject
Als student op de CHE kun je je onderscheiden door het volgen van het Excellentietraject op hbo-plus niveau. Het is een uitdagend, verdiepend en multi-disciplinair programma dat je voor een groot gedeelte zelf kunt invullen onder begeleiding van ervaren docenten en (werkveld)experts.
>> Alles over het Excellentietraject