Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Friday 13th

De ochtend begon rustig met uitslapen en een ontbijtje. De echte die-hards werkten nog de laatste keer aan de hypotheses, maar de meeste studenten maakten zich klaar voor vertrek. Kortom: een chill ochtendje. Om half elf ’s ochtends konden studenten nog even een kijkje nemen bij het lokale radiostation van Conerstone University. Hier luisteren gemiddeld 160.000 mensen per week naar! Een populair station dus. Zij hebben het lied ´ten thousand reasons´ ontdekt. Daarna was er tijd voor onze allerlaatste lunch op CU, die bestond uit super Amerikaans eten, namelijk: corn, chicken en mashed patatoes met natuurlijk veel kaas. Als bijgerecht was er natuurlijk pizza en veel ijs. Na anderhalve week hier vertoeven namen ook veel studenten genoegen met een salade.

In de middag hebben we onze bijzondere reis geëvalueerd en was er tijd voor feedback. We waren het er unaniem over eens dat het geweldige trip was met veel hoogtepunten! Positieve feedback was er genoeg dus mocht je dit lezen en volgend jaar een minor moeten kiezen, USAnders is zeker aan te raden!! Hierna kwam het lastigste deel van de reis aan bod.. koffers inpakken. Het kostte een hoop geduw en getrek, maar alle koffers zitten dicht en zijn mee.

Rond een uur of zeven werden we uitgenodigd voor het afscheidsdiner op de CU en belandde we aan een prachtig opgemaakte tafel met een Italiaans buffet. We schoven aan, samen met de staff van Cornerstone (die ons de hele reis door weer en wind rond hebben gereden in de witte busjes). Naast lekker eten bestond dit afscheidsdiner uit mooie speeches waaronder die van Ryan en Jordan. Voor iedere student werd er een persoonlijke oorkonde uitgereikt. Zo kreeg Lotte een oorkonde: ‘The most likely to be a weather girl’, omdat ze bij WoodTV het leukste praatje hield voor de greenscreen om het weerbericht te presenteren. Alida kreeg de oorkonde; ‘The best sharp shooter’, na haar weergaloze debuut op de shooting range. Ook van onze kant hebben we alle staff bedankt door een grappige aftermovie van deze weken te laten zien. Er werd een speech gehouden en cadeaus werden overhandigd. Natuurlijk zijn we ook erg gesteld op onze Kor, die werd dus ook in het zonnetje gezet. Bedankt Kor! Mooie dag (en weken) om op terug te kijken. Nu: tijd om vroeg naar bed te gaan (of nog wat spelletjes doen), morgen vertrekken we om 5.15 uur richting Chicago.. want onze reis gaat nog een weekendje door!

Werken aan het project kan soms een vermoeiende bezigheid zijn.

Enkelen van ons gingen naar het radiostation van Cornerstone.

De inbreng in de verschillende activiteiten werd heel serieus genomen.

En dan was het tijd voor de evaluatie van het programma op Cornerstone.

Naast serieuze inbreng was er ook veel ruimte voor humor.

Na de evaluatie was een groepsfoto buiten op z'n plaats, vlak voor het logo van Cornerstone.

In de rij voor het afscheidsdinner.

Dat ziet er goed uit; er wordt stevig opgeschept.

Afscheidsspeeches worden gehouden en cadeaus worden uitgewisseld.

Dr. Brad Stamm bedankt alle deelnemers in een slotwoord.

Er worden 24 Awards uitgereikt en 3 kleine Awards.

Dit is dan een voorbeeld: the Best Laugh Award.

De allerlaatste groepsfoto op Cornerstone.