Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Zaterdag 5 januari 2013

Zaterdag 5 januari 2013

Vandaag was het voor de verandering weer eens vroeg opstaan en dat nog wel op onze vrije zaterdag. Gelukkig werd onze pijn verzacht door Matt en Natalie (onze begeleiders) door een bezoek aan de Starbucks. Lovely!

Nadat we onze koffie hadden genuttigd zijn we richting downtown Grand Rapids gereden in onze vertrouwde ‘ vans’. Het Gerald R. Ford museum en het verkennen van Grand Rapids stonden op het programma voor vandaag.

President Ford kwam uit Grand Rapids. Dit was een hele eer voor de stad vandaar dat ze een museum voor hem hebben opgezet. Het museum is heel bekend in Grands Rapids en daarom hebben wij er een bezoek aan gebracht. We hebben veel informatie over hem gehad dus het was erg leerzaam.

Na het museum zijn we Grand Rapids gaan verkennen aan de hand van een Photo Scavenger Hunt. We kregen een blad met daarop bekende gebouwen, plaatsen en monumenten die we moesten gaan zoeken een en foto van moesten maken. Sommigen namen deze ‘ hunt’ serieus, anderen gingen schaatsen, shoppen of doken een Irish Pub in.

Toen we terug kwamen op de campus gingen we naar een basketbalwedstrijd van het basketbalteam van Cornerstone University. Aan het geschreeuw en gejuich van onze kant was te merken dat we ons al erg verbonden voelen met de universiteit.

Vanavond krijgen we wat vrije tijd voor onszelf en hebben we spelletjes en film kijken op de planning staan. We vinden het allemaal heerlijk om wat tijd voor onszelf te hebben.We beginnen hier steeds meer te wennen aan het leven op een campus en het feit dat we geen minuut alleen zijn. Ik weet nu al dat ik me thuis een dag ga opsluiten op me kamer..

Dit wil ik ook even vermelden; na het avondeten sneeuwde het. Dit was zo’n mooi gezicht.

Morgen brengen we de dag door met een Amerikaanse familie. We gaan met hen naar de kerk en daarna hebben we een lunch bij hen thuis. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Groetjes uit the States
(written by Jannike van de Vuurst)