Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Woensdag 9 januari 2013


Hallo, hierbij mijn stukje voor vandaag.

De dag begon vandaag met een bezoek aan een bedrijf in Holland, een regio naar bij grand rapids. Wij hebben daar HermanMiller bezocht.

Een grote producent van  kantoormeubelen. En marktleider qua innovatie en artistieke ontwerpen. Het hoofdkantoor heeft deze elementen ook op locatie uitgewerkt en was te zien aan de insteek en vormgeving van de werkvloer.

Deze was erg ruim ingevuld, met veel licht en kleuren. De werkvloer bood meerdere plekken aan om bij elkaar te komen en creatieve gedachten voort te brengen.

Daarna gingen we voor de lunch weer naar de Mac. Dat nu sommige reisgenoten onderhand wel de neus uitkomt. Na een gezellige lunch met burgers gingen we verder naar het bedrijf Request Foods.

 

Een producent van diepvries maaltijden. Het was erg interessant om in dit bedrijf een kijkje te kunnen  krijgen in het mooie en complexe productiesysteem.

En wederom werden ook een aantal bijzonderen culturele kenmerken zichtbaar. Daarna gingen we weer huiswaarts richting grand rapids. En op zoek naar een plek om lekker aan het avondmaal te kunnen.

Gezien de groep het met Amerikaanse vettigheid gehad had kwam de keuze bij een pasta restaurant. En daar genoten we van heerlijke gerechten en een gezellige sfeer. En toen maar campus terug waar op het moment van schrijven nog gezellig aan het Chileen en Fussballen zijn, en om in de woorden van Meth te spreken, Awesome!!!

Don Boogerd.