Jonas Manusama

Student Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Meer weten??  

Jeanine Muijs

Student Verpleegkunde

Meer weten??  
Eline Stam
  • Eline Stam

Eline Stam

Student Management Economie en Recht

 

Projecten

Stichting Steunfonds CHE financiert activiteiten die ten dienste zijn van de missie van de CHE, maar niet vanuit het reguliere budget van de CHE betaald kunnen worden. Vanuit de CHE kunnen aanvragen ingediend worden bij de stichting. Het stichtingsbestuur beslist welke projecten gesteund worden.

Een voorbeeld van een project is het volgende: 

Zichtbaar in Zorg

Martine Noordegraaf, lector aan de CHE, deed samen met collega-lectoren een beroep op het steunfonds. Vanuit wetenschappelijk onderzoek dat zij samen met studenten uitvoerden, gaven ze christenprofessionals in Zorg en Welzijn een podium. Tijdens bijeenkomsten, in video’s en in een magazine. Ze vertelt:

“Studenten lopen al tijdens hun stage tegen heel concrete dilemma’s aan. Hoe ga ik om met werken op zondag? Wat als ik met een verzoek tot abortus of euthanasie te maken krijg? Moet ik reageren als patiënten vloeken? De krachtige verhalen van christenprofessionals zijn inspirerend voor studenten. We interpreteren niet wat goed of slecht is, maar presenteren voorbeeldfiguren waarmee studenten zich kunnen identificeren.”

Zie ook: http://www.che.nl/nl-nl/onderzoek/jeugd-en-gezin/nieuws/impressieverslag-zichtbaar-in-zorg


 Kijk voor het overzicht van alle projecten hieronder: