Jonas Manusama

Student Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Meer weten??  

Jeanine Muijs

Student Verpleegkunde

Meer weten??  
Eline Stam
  • Eline Stam

Eline Stam

Student Management Economie en Recht

 

Bestuur

Hoewel Stichting Steunfonds CHE natuurlijk alles te maken heeft met de CHE, zijn we geen onderdeel van de hogeschool. Het Steunfonds is een aparte stichting die fondsen werft om kennisontwikkeling en activiteiten - die ten dienste zijn van de missie van de CHE maar niet vanuit het reguliere budget betaald kunnen worden - mogelijk te maken. De Stichting heeft een eigen bestuur met de volgende leden: Peter Blokhuis, Anton Mauritz en Martha Maris.

Peter Blokhuis 
Peter Blokhuis is voorzitter van het bestuur van Stichting Steunfons CHE. Blokhuis nam in oktober 2014 afscheid van de CHE als werkgever. Daar was hij docent, opleidingsdirecteur en lector. Binnen Ede is hij ook bekend als voormalig partijvoorzitter van de (landelijke) ChristenUnie. Peter Blokhuis blijft nauw betrokken bij het werk van de CHE via Stichting Steunfonds.

Martha Maris
Martha Maris is als secretaris betrokken bij de stichting. Ze is oud-student van de opleiding Verpleegkunde aan de CHE en werkt als verpleegkundige bij ziekenhuis de Gelderse Vallei. 

Anton Mauritz
Anton Mauritz, penningmeester van het fonds, is eigenaar van een aantal bedrijven in de logistiek, wegenbouw, in- en verkoop van nieuwe en gebruikte windmolens met totaal 200 medewerkers en kantoren in Nederland en Belgie.  Daarnaast functioneert hij als commissaris van een aantal organisaties en bedrijven. Hij is voorzitter van de Raad van Toezicht van zorgcentrum het Anker te Kesteren en als penningmeester lid van de Raad van Bestuur van een aantal basisscholen in de gemeente Neder-Betuwe.
“Ik vind het belangrijk dat de gelden verkregen uit deelnemende kerken op een goede wijze worden aangewend om met name identiteitsgebonden kosten, die niet gefinancieerd worden door de overheid, kunnen worden betaald.”