Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Workshops Startersmiddag HRM en Bedrijfskunde MER

Om je tijdens de startersmiddag nader te laten kennismaken met de opleiding, studeren aan het hbo en het beroep kun je een drietal inspirerende workshops volgen.

Coaching 
Je krijgt in jaar 1 veel coaching. Heb je dat nodig? Ja! Je kiest voor een  pittige opleiding. Dus gaan we in jou investeren via coaching. Eerstejaars studenten delen hun ervaringen met jou.

Leersucces 
Hoe kun je nou effectief studeren? Een belangrijke vraag, die we lekker  praktisch gaan beantwoorden aan de hand van ‘de cirkel van leersucces’.

Zakelijk flirten
Je gaat in jaar 1 al gelijk aan de slag met en voor opdrachtgevers. Hoe “verleid” je een opdrachtgever om met jou een zakelijke relatie aan te gaan?

Student Company 
Tijdens de opleiding krijg je ook de kans om, samen met andere studenten, een eigen bedrijf te starten. Sommige pogingen zijn echt succesvol. Iets voor jou?

Beroepen 
O ja, waar doe je het voor? Het is natuurlijk wel een beroepsopleiding! Welke beroepen hebben we het dan over?

Identiteit 
Je kiest voor een christelijke school. Prima, je bent van harte welkom! Misschien wil je weten wat wij als christen belangrijk vinden  en wat wij van jou verwachten?

Eerste indruk 
Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Dus… hoe ga jij jezelf presenteren als student BKM of HRM? De best geklede docent van  BKM geeft je tips.