Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Startersdag Journalistiek & Communicatie

Jij hebt je ingeschreven voor Journalistiek of Communicatie, leuk! Omdat het nog even duurt voordat het september is, nodigen we je in de tussentijd uit voor een eerste kennismaking met je medestudenten, de docenten en het vakgebied.

Twijfel je nog?
Het kan zijn dat jij je ingeschreven hebt voor twee opleidingen en nog twijfelt over je studiekeuze. De Startersdag is dan echt een aanrader. Dit is hét moment om al je vragen te stellen tijdens bijvoorbeeld een persoonlijke studiekeuzegesprek, nog een keer sfeer te proeven en een kijkje te nemen achter de schermen, zodat je met een gerust gevoel de zomer in gaat.


Programma
Je wordt donderdag 23 juni om 8.45 uur verwacht op station Ede-Wageningen. Rond 17.00 uur is de dag afgelopen, maar je bent van harte uitgenodigd om te blijven voor de Meet & Eat. Aan het einde van deze dag heb je als het goed is kennisgemaakt met veel van je medestudenten, heb je alvast een kijkje kunnen nemen in het vakgebied en heb je ontzettend veel zin om in september te beginnen met de opleiding.


J&C Community Day

Dit jaar wordt de tweede editie van de J&C Communityday georganiseerd door alle eerstejaars communicatiestudenten. Deze dag is bedoeld voor alle studenten en docenten van de academie Journalistiek & Communicatie. Natuurlijk ben jij als aankomend student ook van harte welkom! Doe vanaf de lunch gezellig met ons mee. Volg verrassende workshops en luister naar interessante sprekers, die je alvast een kijkje geven in de wereld van Journalistiek & Communicatie. Daarnaast is deze middag helemaal geschikt om alvast nieuwe contacten te leggen met studenten en docenten. Deze dag sluiten we feestelijk af met een barbecue en natuurlijk een heleboel gezelligheid. Zien we je 23 juni?

Matthijs, Sjoukje en Anouk (het managementteam).
jccommunityday.nl

 


Aanmelden
De inschrijving is gesloten. Heb jij je nog niet aangemeld, maar wil je er wel bij zijn de 23ste? Neem dan contact op met Jaliene Willemsen.

 

Heb jij je ingeschreven voor de opleiding Journalistiek, let dan op! Op 19 juli is de loting voor de opleiding, dan wordt definitief bekend of jij bent ingeloot.


Save the date: 1 & 2 september Introductie Journalistiek & Communicatie