Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

28 november 2013 Start Teamochtend seizoen 2013 - 2014

Op woensdagochtend 16 oktober 2013 is de eerste teamochtend van het nieuwe seizoen
2013 – 2014 gehouden.

De studenten van de drie leerwerkteams van Solidez uit Wageningen (De Nude en De Pomhorst) en van Welstede uit Ede verzamelen zich in de grote zaal bij Welstede.

Met behulp van een kennismakingsspel krijgen de studenten de gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Er ontstaat een gezellige dynamiek in de interactie tussen studenten, praktijkbegeleiders en docenten. Er wordt onder andere gesproken over de verwachtingen voor het komende jaar.  

Op deze ochtend zijn Ien van Doormalen (directeur/bestuurder van Solidez) en Leny Oosterbaan (sectormanager Welstede) ook aanwezig. Tijdens de 'ronde tafel gesprekken' krijgen studenten de kans om vragen te stellen over de welzijnsinstellingen en de veranderingen die plaatsvinden binnen het sociale domein.
Maar ook  Ien van Doormalen en Leny Oosterbaan hebben vragen voor de studenten. Het blijkt een leerzaam 'vragenuurtje'.

Na de pauze geven alle teams een presentatie. Hierin maken zij met behulp van creatieve filmpjes en PowerPoint presentaties duidelijk wie ze zijn en wat hun plannen en verwachtingen zijn voor het komende stagejaar.
Het is duidelijk dat de studenten zin hebben in hun stage en goed voor ogen hebben wat ze willen leren in het komende jaar! 

Na een uitgebreide lunch die Welstede voor iedereen verzorgt, gaan alle leerwerkteams weer naar hun eigen locatie om de activiteiten voor de woensdagmiddag voor te bereiden.