Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Lotte Terwel - Doorstuderen... iets voor jou?

Doorstuderen; wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe maak je zo’n keuze? Wat is mijn doel met doorstuderen? Kan ik het niveau aan? Wat zijn mijn toekomstperspectieven? Is het Engels te doen? Wat zijn de verschillen tussen HBO en universiteit? Waarom zou ik doorstuderen? Hoe ziet een studie-traject eruit? Kan ik statistiek wel aan? Wat zijn de voordelen van doorstuderen? Wat zijn de nadelen van doorstuderen?

Zoek jij naar een antwoord op deze of andere vragen? Kom dan naar de workshop doorstuderen. We gaan samen nadenken over deze vragen en proberen hier op een interactieve manier antwoorden op te vinden. Ook zal ik het een en ander vertellen over mijn eigen ervaringen en hoe zelf tot deze keuze ben gekomen.

Meld jij je aan voor deze workshop? Mail me de vragen waar jij graag antwoord op wilt, dan gaan we daar sowieso mee aan de slag. Mail naar lterwel@emcperformance.nl

Tip: Ontdek waar jij warm voor loopt en ga daar achteraan!

Wie is Lotte Terwel?

Lotte werkt als HRD-adviseur bij een opleidingskundig adviesbureau wat advies geeft over leren en ontwikkelen binnen bedrijven. Zij denken mee over hoe medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Meer weten over het bedrijf? Neem een kijkje op de website www.emcperformance.nl

Lotte is afgelopen zomer getrouwd en samen wonen ze in een leuk jaren ’30 huisje in Amersfoort. Ze is 4 jaar geleden op de CHE afgestudeerd als Maatschappelijk Werker. Vervolgens heeft ze een aantal jaar in de psychiatrie gewerkt: ‘Dit zag ik mezelf niet tot m’n 70e doen, daarom ben ik de master ‘Onderwijskundig Ontwerp & Advisering’ op de Universiteit Utrecht gaan volgen’. Door deze nieuwe studie en ‘zichzelf te laten zien’ heeft ze haar huidige baan verworven!