Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Joke de Vries en Michaela Lorier - TOP in je werk | Life Languages™

Hoe weet je of een zich aandienende baan bij je past?
Wat zijn voor jou belangrijke elementen om voldoening te halen uit je werk?
Hoe vind je een goede balans tussen je innerlijke motivatie en dat wat je baan/ de huidige maatschappij van je vraagt?

Als starter heb je niet altijd de luxe direct je droombaan te vinden. Ook wordt je overladen met vele goedbedoelde adviezen. In deze workshop gaan we samen aan de slag om erachter te komen wat voor jou de randvoorwaarden zijn om aan een baan te beginnen en je werk met plezier te kunnen doen. Want dit is verschillend voor iedereen!
We gaan samen aan de slag om erachter te komen wat voor jou persoonlijk de belangrijkste elementen zijn om voldoening te halen uit wat je doet. We gebruiken hiervoor de communicatiestijlen van Life Languages™. De methodiek van Life Languages™ gaat er vanuit dat ieder individu een eigen communicatiestijl heeft. Dit betekent dat iedereen een specifieke taal spreekt, filters gebruikt om te luisteren en een specifieke behoefte heeft waaraan voldaan moet worden om gemotiveerd te blijven. Aan het eind van de workshop heb je een belangrijke sleutel in handen!

Tip voor startende professionals: Ook het werkende leven is een ontdekkingstocht. Geef jezelf de ruimte te ontdekken ‘hoe werk voor jou werkt’!

Wie zijn Joke de Vries en Michaela Lorier?

Joke de Vries en Michaela Lorier bundelen graag hun krachten en ontwerpen onder Buro Nij trainingen en cursussen. Ze bieden de deelnemers concrete tools om meer zicht te krijgen op zichzelf en hun communicatie met anderen.

Joke heeft een achtergrond in de Psychosociale Hulpverlening en heeft een eigen bedrijf opgezet, Buro Nij, waarmee ze mensen coacht en traint op het gebied van communicatie en onderlinge relaties. Ze is doelgericht, steeds met nieuwe dingen bezig en gaat planmatig te werk. Daarnaast heeft ze oprechte interesse in elk individu dat op haar pad komt.

Michaela heeft een achtergrond in de Ontwikkelingssamenwerking. Michaela is momenteel bezig met een carrièreswitch en maakt zich ondertussen nuttig voor VluchtelingenWerk in Wageningen. Ze is een creatief denker, treedt buiten gebaande paden en gaat intuïtief te werk. Daarnaast heeft ze een grote interesse in het lerende vermogen van groepen.