Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Dirk Goijert - Doorpakken; de sleutel tot succes!

Je wilt een eigen bedrijf starten, en vraagt je af waar je klanten vandaan moet halen. Of hoe te onderscheiden van de concurrent. Misschien ben je al gestart, en bevindt jouw bedrijf zich in de gevarenzone. Wat dan?

Als ondernemer moet je altijd op zoek zijn naar nieuwe kansen. Je moet creatief zijn en lef hebben. Alleen op die manier kan je bedrijf zich ontwikkelen, ook als de markt moeilijk is.

In deze interactieve workshop leer je hoe je moet handelen in reactie op signalen uit de markt en wordt een realistisch beeld gegeven van de weg die naar succesvol ondernemerschap leidt.

Tip van Dirk: Hoe groot een mand ook is, je kunt er geen water mee putten. Je moet middelen gebruiken die passen bij het doel.

Wie is Dirk Goijert?
De workshop staat onder de bezielende leiding van Dirk Goijert MBA, Certified Managementtrainer aan de CHE. Dirk is door zijn aanstekelijke enthousiasme in staat om deelnemers te raken en te motiveren. Zijn commercieel talent en managementervaring heeft hij opgebouwd bij internationaal opererende ondernemingen in de food en retailsector. Zijn plezierige manier van trainen wordt al meer dan 15 jaar door de opdrachtgevers hoog gewaardeerd. Met zijn positief confronterende benadering, zorgt hij er voor dat ook u de concurrent net een stapje voor bent.