Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Bert Godschalk - Schrijf je plan B

Stel dat je geen betaald werk vindt in het beroep waarvoor je bent opgeleid, wat helpt je dan om keuzes te maken, die echt bij jou passen?

We gaan actief onderzoeken wat je nodig hebt om koers te bepalen. Wat is de rol van jouw verhaal, je verlangen, geloof en je talenten? Het is een eerste aanzet om daarna je persoonlijke mission statement te kunnen schrijven. Voor de volgende stap na de CHE heb je nodig dat je in gesprek gaat met jezelf en met God. Dat voorkomt dat je je te veel laat leiden door de druk van je omgeving. Durven, lef hebben en vooral luisteren.

Tip van Bert: Luister naar je verlangen dat God in je hart heeft gelegd en kijk wat/wie er op je pad komt op de weg daar naar toe.Bert Godschalk

Bert Godschalk: Tot bloei komen

Bert werkt aan de CHE als docent, supervisor en onderwijsadviseur. Zelf blijft hij ook leren en doet nu ook een master. Hij koestert zijn tuin vol bloeiende planten. Hij heeft een drive om zowel planten als mensen tot bloei te zien komen. Het is de kunst om ieder te geven wat wat hij of zij nodig heeft.