Eelco van den Dool

Onderzoeker Mens & Organisatie

Meer weten??  

Henk Kievit

Onderzoeker Mens & Organisatie

Meer weten??  

Michiel de Ronde

Onderzoeker Mens & Organisatie

Meer weten??  

Ondernemend M&Odenken – Service Innovation in de Food Valley

Omdenken header
In onze snel veranderende maatschappij wordt samenwerken in dienstverlening steeds belangrijker. Hoe kunnen we op een andere manier samenwerken, de klant bedienen en ons organiseren? Deze vragen staat centraal tijdens deze conferentie. Bedrijven, overheid, burgers, studenten, ondernemers, klanten, onderwijs, zorgdragers, HR-professionals, cliënten, collega’s en dragen samen verantwoordelijkheid voor de samenleving en dat vraagt om een heel andere, meer ondernemende, manier van denken en doen.

We verkennen deze middag samen op verschillende manieren dit speelveld. We leren uit onderzoek, onderwijs en vooral uit de praktijk en natuurlijk het ‘omdenken’ om op dit onderwerp winst te boeken, in de breedste zin van het woord. Wil jij op een andere manier naar de vragen en uitdagingen kijken die jij als professional tegenkomt en zoek je de samenwerking met andere spelers in het veld? Dan nodigen wij je uit om vrijdagmiddag 12 juni met ons te kijken hoe het ook kan!

We beginnen de middag met de Omdenkshow door Berthold Gunster die ons zal leren ‘omdenken’. Vervolgens zullen we met die insteek in interactieve workshops en showcases aan het werk gaan hoe dat in de dagelijkse praktijk werkt of kan werken. De lectoraatslezing over dit onderwerp zal laten zien hoe wij als Academie M&O samen werken aan wederzijds ontwikkelen en innoveren van relaties. Afsluitend heffen we samen het glas tijdens de netwerkborrel.

Geef u nu snel op om verzekerd te zijn van deelname.
Als relatie van M&O is deelname gratis!

Programma

12:30 - 13:00  Aanvang en welkom 
   
13:00 – 14:15  Omdenkshow 
   
14:30 – 15:30  Workshops: 
  1. Inclusief denken voor HR-professionals: een interactie benadering (aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk. Het maximale aantal deelnemers is bereikt.)
2. Jonge ondernemers & oude rotten: showcase student companies
3. (n)iets nieuws onder de zon: een showcase van samenwerking tussen overheid, bedrijven, burgers, studenten en een coöperatie rondom collectieve zonne-energie
4. De commerciële magneet: over inbound marketing
5. WE-POD (Het zelfrijdend voertuig): Alwin Bakker, projectleider presenteert tijdens een inspirerende sessie het concept, de techniek, de droom en de uitdagingen voor ondernemers én studenten
6. De paarse krokodil: over dienstbaar organiseren 
   
15:30 – 16:00  Pauze met posterinspiraties 
   
16.00 – 17:00  Dienstbaar organiseren door M&O lector Henk Kievit 
   
17:00 – 18:30  Netwerkborrel 


Locatie

Christelijke Hogeschool Ede
Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede