Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Old School

Bij een jubileum hoort natuurlijk een studentenfeest!

Poster Studentenfeest CHE 60 jaar sept 2014Samen met The Psalm Project, At The Snow, HipHo(o)p, de Noorse band Humming People én oud-student DJ Harmet gaan we er een feestelijke en swingende avond van maken. Het feest vindt plaats in het Atrium, daar waar je normaal gesproken hard aan het zwoegen bent voor je studie. Om 19.30 uur gaan de deuren open en we starten het feest om 20.00 uur. Om 02.00 uur is het feest afgelopen.

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Het maximaal aantal aanmeldingen is al bereikt. Als je je niet hebt aangemeld, kom je het feest niet binnen. Bij aanvang van het feest ontvang je twee gratis muntjes. Zijn je muntjes op? Dan kun je muntjes kopen met je CHE-pas of pinpas. Contant betalen is niet mogelijk. Er is de mogelijkheid om voor het feest al muntjes te kopen bij de Servicebalie.


Het studentenfeest is alleen voor huidige studenten, dus vergeet niet je CHE-studentenpas mee te nemen om aan te tonen dat je daadwerkelijk op de CHE studeert. Én neem een geldig identiteitsbewijs mee (CHE-pas geldt niet als identiteitsbewijs).