Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Workshops

Het Generatieraadsel
Nog niet genoeg gekregen van synergie tussen verschillende generaties? Aart Bontekoning neemt je in deze workshop verder mee in het generatieraadsel.
Workshopleider: Dr. Aart Bontekoning


De HR Generation Game (vol)
In de HR Generation Game ga je vanuit het perspectief van een generatie aan de slag om een gezamenlijk probleem op te lossen. Je maakt kennis met verschillende kenmerken van generaties en leert deze te verbinden.
Workshopleiders: Jan Willem Nuis en Lia Hol, docenten HRM


Dashboards: alles in één overzicht (vol)
Geen enkele generatie in onze geschiedenis krijgt zo'n enorme hoeveelheid informatie op zich af als nu het geval is. Hoe kun je uit al die informatie met behulp van dashboards filteren wat echt belangrijk is en daarmee goede beslissingen nemen. In deze workshop laten we je zien wat de trends en mogelijkheden zijn. Het bedrijf Visionplanner zal vanuit hun bedrijfsfilosofie via een casus laten zien, hoe je echt belangrijke informatie eigentijds weergeeft.
Workshopleider: Bjorn Proost (Visionplanner)


Wandelen in het verhaal (vol)
In deze werkvorm wandel ik met een groep door het bos, over het strand of in de weilanden. Ondertussen vertel ik een verhaal. Dat doe ik in een aantal etappes. Elk stuk eindigt met een vraag die voeding geeft aan het onderling gesprek. Door deze werkvorm verkeren we even in de wereld waarin de sprookjes echt gebeuren en de oude mythen weer tot leven komen, doordat wij die verbinden aan ons eigen verhaal.
Workshopleider: Dr. Michiel de Ronde, docent HRM en Lector Begeleidingskunde


Met beide benen op de grond
In de wereld van innovatie en ontwikkeling beginnen veel projecten met een brede horizon en grootste ambities, maar hoe bereik je ook daadwerkelijk resultaat?  Hoe wordt een goed idee een concreet product? In deze workshop zoeken de studenten van het afstudeerprofiel Innovatieve Bedrijfskunde samen met jou naar de succesfactoren.
Workshopleiders: Glenn Harder en Jelle Hooijer, studenten Innovatieve Bedrijfskunde


Future Work Skills (vol)
Dat de wereld en organisaties veranderen, dat weten we nu wel. Dat dit vraagt om nieuwe vaardigheden ook. Maar welke kwaliteiten heb ik nodig om straks succesvol te zijn? Wat zijn benodigde vaardigheden van de toekomst binnen het bedrijfsleven en binnen de overheid? Tijdens deze workshop ontdek en ervaar je aan de hand van een aantal oefeningen of jij ‘future proof’ bent. Deze inspiratieworkshop geeft daarmee een impuls aan jouw professionele vaardigheden.


Thijs Jagersma en Kornelius Medendorp werken bij NCOD en zijn interimmanager en adviseur binnen de overheid en non-profitorganisaties. Ze laten je proeven van eigen ervaringen, nemen zichzelf ook onder de loep én ze geven je tips en tricks om met de kennis van morgen vandaag al aan de slag te gaan.
Workshopleider: Thijs Jagersma en Kornelius Medendorp


Generation update: Social Media (vol)
In deze workshop nemen derdejaars studenten van het afstudeerprofiel Commerciële Bedrijfskunde je mee in de recente ontwikkelingen op het gebied van nieuwe marketing en social media. Snapchat, twitter, instagram en facebook… na deze workshop weet je hoe het zit en hoe je het kunt inzitten als marketing tools!
Workshopleider: Rutger Veerman, student Commerciële Bedrijfskunde


Van oude naar nieuwe marketing
Met de huidige generatie is er een grote verandering gekomen in effectieve marketing. Binnen het afstudeerprofiel Commerciële Bedrijfskunde zijn docenten, studenten en samenwerkingsrelaties op zoek wat deze nieuwe marketing inhoudt en hoe het in te zetten is. In deze workshop verkennen we onder leiding van derdejaarsstudenten inbound marketing en kijken we hoe we samen hierover kunnen leren.
Workshopleider: Charlotte van Velde, student Commerciële Bedrijfskunde


Duurzame inzetbaarheid:   gezond werkende generaties
Elke levensfase kent eigen uitdagingen in bijvoorbeeld de combinatie van arbeid en zorg of verzuim. Hoe kun je dit breder bekijken en positief bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Douwe Hoekstra en Hester Bunk gaan aan de hand van hun eigen ervaring samen met jou op verkenning.
Workshopleiders: Douwe Hoekstra, Docent HRM en Mariet Beihuisen, Personeelsadviseur CHE


Van je familie moet je het hebben

Geeft de huidige generatie een andere betekenis aan werk en ondernemen dan de generaties hiervoor? Wat betekent dit voor de continuïteit van familiebedrijven? Graag nodig ik je uit om dit aan de hand van Storytelling te onderzoeken.
Workshopleider: Peter van Veen, Docent Communicatie


Let op: de plaatsen per workshop zijn beperkt, dus schrijf je nog per ommegaande in voor de workshop van jouw keuze!

Aanmelden M&O event | Mind the Gap