Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Aanmelden Mind The Gap! | M&O-Event 2016


Mind the Gap!
‘Generatiekloof’, je kent het begrip vast wel. En de verschijnselen ervan zijn je waarschijnlijk ook niet onbekend. Verschillende generaties, andere manieren van denken en doen. Dat kan in een organisatie soms best lastig zijn. En tegelijkertijd ligt ook precies daar de kans! ‘Mind the gap!’ is daarom het thema van het M&O-Event dit jaar.

Ken de verschillen, bundel de krachten van de verschillende generaties en optimaliseer op die manier de communicatie, besluitvorming, marketing en bedrijfsprocessen in jouw organisatie.

 
Programma
Deze middag neemt ‘Het Generatietheater’ je mee in een mix van theater en wetenschap en ga je de essentie van verschillende generaties (h)erkennen. Deze kennis verdiep je vervolgens in de workshop van je keuze. Tenslotte besluiten we het event met een borrel waar je kunt napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

12.15-13.00      Inloop en inschrijven
13.00-17.00      Programma:        
                        - Het Generatietheater
                        - Dienstbaar organiseren door generaties
                        - Intermezzo
                        - Workshops
17.00-18.30      Generatieproeverij: ervaar de generaties tijdens de borrel!

Locatie
Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100 in Ede

Aanmelden
Meld je uiterlijk 5 juni via onderstaand formulier aan voor het event van de Academie Mens & Organisatie (M&O) Mind The Gap! Generaties in Organisaties. Let op: de plaatsen per workshop zijn beperkt, dus schrijf je nog per ommegaande in voor de workshop van jouw keuze!