Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Kenniscentrum Spelagogiek

Welkom op de site van Kenniscentrum Spelagogiek van CHE Transfer Sociale Studies.


Kenniscentrum Spelagogiek

"In het kinderlijk spel ligt vaak een diepe betekenis"
( Friedrich von Schiller)


Het Kenniscentrum Spelagogiek verbonden aan de CHE heeft als doel het delen van kennis op het gebied van spelontwikkeling en het inzetten van spel als middel van contact in hulpverleningssituaties.
Daarnaast zet het Kenniscentrum zich in voor kennisdeling in samenwerking met de werkvelden van jeugd hulpverlening, gehandicaptenzorg en onderwijs. Op deze wijze hoopt het Kenniscentrum een bijdrage te kunnen leveren aan de vragen uit het werkveld en in samenwerking met dit werkveld hier passende antwoorden te vinden.

Het Kenniscentrum biedt verschillende opleidingen en nascholingen.  

Informatie-avond Master Speltherapie
Op 19 mei 2015 is er een informatie-avond voor belangstellenden voor de master speltherapie. Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur. De CHE-post-hbo-opleiding Speltherapie onderzoekt de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een master speltherapie.
Om een indruk te hebben of er behoefte is aan een master Speltherapie in het werkveld is er een avond voor belangstellenden georganiseerd.
Op deze avond zal er verteld worden over de aanleiding van het ontwikkelen van de master, de globale inhoud, verbinding met de NVVS en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De toegang tot deze avond is gratis. Als u hierbij aanwezig wilt zijn, kunt u zich hier aanmelden 

Zie bij Aanbod ons volledige aanbod van phbo-opleidingen en cursussen van het Kenniscentrum Spelagogiek.