Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

29 november 2013

Communicatie groep Kenia reis.

Inleidend stuk:

5:30 een licht gepingel op mijn telefoon. Niet dat ik wakker ben geworden door mijn wekker want ik lag natuurlijk al weer drie uur lang te woelen in mijn bed. Vandaag is het zover ik ga naar Kenia!

Om zeven uur worden we verwacht bij de rood witte kubus op Schiphol. Uiteraard lopen we wat vertraging op doordat we met een groep gaan. Om stipt kwart over zeven heb ik mijn eerste kop Starbucks thee alweer achter mijn kiezen. Volgende pitstop: Bagage check-in. Gelukkig loopt het tot nu toe allemaal voorspoedig en lijkt er nog niets mis te gaan. Helaas wordt het tegendeel bewezen als we rond een uur of 10:00 toen we bepakt en al in het vliegtuig plaats hadden genomen. Een benzinelek bleek de oorzaak te zijn de vertraging. Een paar uur wachten, gratis voedsel door middel van vouchers, een hoop tijdschriften en muziek later zaten we om 14:30 in een nieuw vliegtuig. Start the engines.. and ready for take-off.

Een gek idee eigenlijk dat je na zeven en een half uur vliegen aan de andere kant van de wereld lijkt te zijn. We worden opgepikt door Isaac, een lokale bewoner en medewerker van LISP, die ons begeleidt naar een roze busje. Via een hobbelig ritje dwars door de rimboe worden we afgezet aan de voordeur van het Little Sisters of St. Joseph Guesthouse. Een fijne en schone plek om de komende veertien dagen te verblijven. Onze kamers hebben een eigen toilet en badkamer en de nonnen die er werkzaam zijn, zijn er gastvrij.

Nog even kort kletsen en dan met onze brakke koppies naar bed. Truste!

Wachten op de laatste reisgenoten...

We hebben er zin in...!

Wachten en wachten...

Was dit  symbolisch...?

 

en opnieuw wachten, wachten, wachten... en uiteindelijk hoop op een "refund"...

en dan na een lange vlucht aangekomen op het internationale vliegveld van Nairobi...

ongeveer 4 uur in de ochtend arriveren we bij het guesthouse...