Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Kamerkoor

Het CHE Kamerkoor, opgericht in februari 2012, bestaat uit (oud)studenten en (oud)medewerkers van de CHE en staat onder leiding van dirigent Marleen van der Kolk.

Logo CHE Kamerkoor

Het kamerkoor verleent zijn medewerking bij hogeschoolbrede vieringen en bijeenkomsten. Daarnaast wordt er opgetreden bij diverse gelegenheden buiten de CHE. In het cursusjaar 2015/2016 verzorgde het koor een herdenkingsconcert voor Hospice de Olijftak in de Edesche Concertzaal en was het koor te gast bij een ledenavond van KRO/NCRV in theater Junushoff in Wageningen. Het repertoire van het kamerkoor bestaat uit klassieke koormuziek uit uiteenlopende stijlperioden, zowel met begeleiding als a capella.

Momenteel wordt er gewerkt aan een kerstprogramma. Voor dit kerstconcert is, naast het kamerkoor, een projectkoor van studenten gestart. Dit projectkoor zal een bijdrage leveren aan het kerstconcert op woensdag 7 december 2016 door het zingen van enkele gospels.

(Oud)studenten en (oud)medewerkers die mee willen zingen met het kamerkoor zijn van harte welkom. Voor sopranen is momenteel een wachtlijst.

Wilt u dat we met het koor in uw organisatie of kerk een bijdrage leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via kamerkoor@che.nl .

Volg ons ook op facebook!

Agenda 2016/2017:
* Woensdag 7 december 2016: CHE Kerstconcert, Beatrixkerk Ede, aanvang 19.30 uur
* Maandag 19 december 2016: Kerstliederen zingen tijdens bezoekuur Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

CHE Kamerkoor