Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Justice Conference en Justice Campus

Een wereld zonder onrecht! Hoe kun jij als student en als professional hier aan bijdragen?  De week van 7-12 november staat in het teken van Recht. Doe mee, inspireer en laat je inspireren tijdens The Justice Campus op de CHE en The Justice Conference in Amersfoort (initiatief van Tear in samenwerking met IJM, ChristenUnie, Micha Nederland en de CHE).

The Justice Campus | 7, 8, 9 en 10 november 2016

Op de CHE wordt voorafgaand aan The Justice Conference een speciale week georganiseerd, waarin de studenten een week lang op verschillende manieren aan de slag gaan en uitgedaagd worden rond het thema Recht. Op 11 november is de pre-conference op de CHE. Als relatie nodigen we u uit bij een aantal interessante thema-avonden met gastsprekers, studenten en docenten. De CHE organiseert deze week in samenwerking met Tear. Deze avonden kunt u na aanmelding gratis bijwonen.

 

The Justice Conference | 11 en 12 november 2016

Logo Justice ConferenceOp vrijdag 11 en zaterdag 12 november komen 1.000 mensen bij elkaar op de Nederlandse editie van The Justice Conference. Onder het motto 'Recht mee maken' horen bezoekers inspirerende speeches en muziek en ontdekken ze samen hoe zij van betekenis kunnen zijn om hun eigen omgeving eerlijker te maken..

 

Justice Conference promo from Tear on Vimeo.

 

Recht in het hart

Het thema Recht ligt dichtbij het hart van de CHE en de bron van waaruit wij studenten opleiden. Zo kunnen studenten zich tijdens hun opleiding verdiepen in thema’s zoals mensenrechten, mensenhandel, armoede, ontwikkelingssamenwerking, internationale gezondheidszorg en duurzaamheid. De CHE wil de samenleving dienen door het opleiden van professionals die van betekenis kunnen zijn. Voor een rechtvaardiger wereld.