Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Glazen huis

Glazen Huis CHE

Van 14 tot en met 18 december staat er een Glazen Huis op de Kenniscampus in Ede! Drie studenten van de CHE-opleiding Journalistiek sluiten zich hier vijf dagen in op om geld op te halen voor het Rode Kruis. Dit jaar is het doel: jongeren in conflictgebieden met als motto 'Keep them going'. 

Van maandag 14 december 12.00 uur tot vrijdag 18 december 12.00uur leven de drie DJ's op vloeibaar voedsel en zullen zij zich zo min mogelijk buiten het Glazen Huis begeven, enkel voor de dagelijkse behoeften. Er worden platen gedraaid en rondom het Edese Glazen Huis wordt er aandacht gevraagd voor het thema.

Kom ook in actie!
Wil je bijdragen aan deze actie? Doe mee en laat je zien tijdens het CHE Glazen Huis in Ede! Doneren en je plaat aanvragen kan op twee manieren:

  1. Via https://kominactie.3fm.nl/actie/che-glazen-huis-ede/doneer Vul het formulier in en vermeld bij 'persoonlijke boodschap' de plaat die je graag wilt horen.
  2. Contant doneren kan ook. Vul bij het Glazen Huis een papieren formulier in en doe dat met je donatie door de brievenbus van het Huis.  

Hieronder vind je de audio- en videostream. Volg het Glazen Huis ook op Facebook en Twitter!

Live Stream audio video CHE Glazenhuis Audio stream Video stream