Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Educatie

Als leraar basisonderwijs sta je iedere dag voor een schitterende uitdaging; je helpt kinderen te groeien. En dan is geen dag hetzelfde!

Of je nu voor een klas vol ‘uitdagingen’ staat, of kinderen individueel ondersteunt. Jij zorgt ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen en zich op hun gemak voelen. En je kunt je als leraar blijven ontwikkelen. Door je te specialiseren, een leidinggevende functie te gaan vervullen of te kiezen voor speciaal onderwijs. Dankzij de basis die je van de CHE meekrijgt kun je bovendien als leraar je christen-zijn meer vorm en inhoud geven.

Opleiding
Bij de Academie Educatie kun je de opleiding Leraar Basisonderwijs volgen in verschillende studieroutes. Naast de reguliere, voltijd route van vier jaar is er voor vwo’ers en studenten van de Evangelische Hogeschool de mogelijkheid om te kiezen om de opleiding versneld te volgen in drie jaar. Voor mbo-studenten (onderwijsassistent) is er een verkorte route en een speciale schakelroute. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor de deeltijd of duale versie van de opleiding.

Professionals 
Transfer Educatie verzorgt nascholing voor het basis- en voortgezet onderwijs. Het aanbod loopt van het geven van onderwijsadvies tot begeleiding op de werkvloer, van coaching met behulp van Video Interactie Begeleiding tot interim-management. Verder is er een gewaardeerd aanbod op het gebied van kwaliteitszorg.

Lectoraat
Het lectoraat Docent en Talent wil kennen en handelen met elkaar verbinden: ontwikkelingen in het onderwijs zouden vanuit leraren zelf moeten komen. Goed onderwijs ontstaat immers niet alleen vanuit kennis die leraren van buitenaf aangereikt krijgen, maar ook vanuit de kennis die zijzelf opdoen in hun dagelijkse praktijk.