• Nando Kasteleijn

Nando Kasteleijn

Student Communication

 
  • Erwin van de Zande

Erwin van de Zande

Student Communication

 
  • Jeanine Muijs

Jeanine Muijs

Student Nursery

 

Saturday 9th

Vanochtend hebben we met een paar vroege vogels weer een stevig ontbijt genuttigd voordat we om half 8 een echte old school schoolbus instapten.

In de bus was het eerst rumoerig maar iets later werd het helemaal stil en lagen de meesten nog even wat slaap in te halen.

Na een rit van 2 uur kwamen we aan in Philadelphia waar we eerst een groepsfoto maakten en daarna konden wakker worden met een kop koffie of thee. Helaas werd niet iedereen even snel geholpen….

Hierna zijn we naar de Liberty Bell geweest, waar we natuurlijk van te voren nog even door de securitycheck moesten.

Toen we de bel hadden gezien en de nodige foto’s waren gemaakt, gingen we direct door naar de lndependence Hall, waar we een korte rondleiding kregen.

Toen was het tijd om onze eigen weg te gaan en zijn we in groepen opgesplitst. De meesten hebben een groot deel van de stad bekeken. Zo ben ik (Marissa) samen met Klaas-Pieter, Henri en Evan eerst naar China Town geweest.

Hierna zijn we door een indoor market gelopen, hier waren een heleboel kraampjes waar je eten kon kopen. Omdat we toch wel honger hadden gekregen van al dat eten dat we zagen, zijn we wat gaan eten bij een burgerrestaurant, de Angus burgers daar waren heel erg lekker.

Na een kleine pitstop hebben wee onze trip vervolgd naar de City Hall. Dit is een heel groot gebouw in het midden van de stad. Onze tour ging verder langs verschillende kleine straatjes, memorials en boten.

Na een lange dag vol met lopen, keerden we weer terug naar de bus en stond ons weer een terugreis van 2 uur te wachten, waar weer konden bijkomen van een lage dag vol lopen.

’s Avonds hebben we lekker wat gegeten in The Union Café. Daarna werden er gesprekken gevoerd, spelletjes gespeeld en gerelaxt.

Kortom, het was een drukke, maar hele leuke dag.