• Nando Kasteleijn

Nando Kasteleijn

Student Communication

 
  • Erwin van de Zande

Erwin van de Zande

Student Communication

 
  • Jeanine Muijs

Jeanine Muijs

Student Nursery

 

Thursday 8th

Na een drukke week met lange dagen was vandaag een ongeplande, rustige dag. Het plan was om naar Holland (Michigan) te gaan en daar bedrijven bezoeken. We stonden allemaal om 7 uur klaar in de lobby om te gaan ontbijten in een ander gebouw op de campus. Helaas was het weer in Holland zo slecht dat de scholen dicht waren en het voor ons niet verantwoord was om op pad te gaan. Een ongeplande, broodnodige vrije ochtend was het gevolg. Rustig ontbijten daar waren veel mensen aan toe. Rond 12 uur konden we heerlijk (en vooral gezond!) lunchen op de campus. Tsja, na friet en burgers is een salade toch best lekker! Omdat het middagprogramma bestond uit het bezoeken van een shoppingmall in de buurt van Holland, moesten we ook dat veranderen. We zijn naar een mall in Grand Rapids gegaan. 

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Helaas komt de tijd van gaan nu wel heel dichtbij en hadden we vanavond daarom een Going away event. Een aantal creatievelingen uit de groep had een leuke video gemaakt van de week en die lieten we zien. Jana en Bryce, twee organisatoren van de week, hadden een presentatie gemaakt en hadden iedereen een award gegeven. Een paar voorbeelden: Steffanie kreeg de award voor grootste telefoon, Cynthia voor het altijd hebben van een lach op haar gezicht en Arie kreeg de award voor het langst op de wc zitten. Na veel geschater en gelach, werden van beiden kanten cadeautjes uitgedeeld als blijk van dank. En toen kwam de verrassing. Morgen (9 januari) zijn Lindy en Jana jarig en daar moet natuurlijk op gezongen worden! Na een Engelse en een Nederlandse versie kwam de taart!

Wat een super week was het!

Er was erg veel sneeuwval de afgelopen nacht. Daardoor was het niet verantwoord om naar Holland te reizen. We moesten daardoor in Grand Rapids blijven.

Er was voldoende tijd om een uitgebreid ontbijt te nemen.

Sommigen van ons gingen uitrusten of wat werken op de kamer.

Anderen gingen sporten of een potje snooker spelen.

's Middags werd er gewinkeld en 's avonds was er de fare-well party.

Er waren indrukwekkende presentaties gemaakt, die soms wat onthutsend waren...

Daarna het ritueel van de uitwisseling van geschenken.

Ook namens de CHE werden er cadeaus uitgewisseld.

Een groepsfoto als laatste herinnering met de verjaardagtaarten voor Jana en Lindy.

En de taarten moeten natuurlijk aangesneden worden en gegeten.