• Nando Kasteleijn

Nando Kasteleijn

Student Communication

 
  • Erwin van de Zande

Erwin van de Zande

Student Communication

 
  • Jeanine Muijs

Jeanine Muijs

Student Nursery

 

Saturday 3rd

Vandaag was een dag vol nieuwe ervaringen en indrukken. Na een mierzoet ontbijt met onder andere cinamon roll's, donuts en kaneel bagels stond als eerst een tour over de campus op het programma. Een hele nieuwe ervaring, aangezien alle studenten hier op het terrein van school leven. Er zijn zelfs speciale appartementen voor getrouwde stellen die op de campus wonen. Wel even iets anders dan Ede! Tijdens de rondleiding werd al snel duidelijk dat sport ontzettend belangrijk is op de University. Toen we vertelden dat er niemand in onze groep 'athlete' was, werden we dan ook raar aangekeken. Er zijn op de university veel sportzalen en er is zelfs een speciale ruimte waar levensgrote foto's hangen van sporters die tijdens hun studie een prestatie hebben neergezet.

Ook boodschappen doen was een avontuur. Naast voedsel zijn er gangpaden vol make-up, schoenen, kleding, gordijnen en andere decoratie voor in huis. Een van de studenten had tijdens het verblijf in New York medicijnen in de koelkast laten liggen. Naast de supermarkt zat een apotheek waar nieuwe gehaald kon worden. Helaas kon de apotheek ze niet meegeven, ondanks dat de juiste papieren vanuit Nederland aanwezig waren. Uit het niets kwam er een dokter die tijdens het shoppen het hele verhaal had aangehoord. Ook al was hij niet aan het werk, hij bood gelijk aan een recept te schrijven zodat de apotheek alsnog de medicijnen kon meegeven. Na het bezoek aan een museum en het bijwonen van een echte basketbal game was het tijd voor avondeten, gevolgd door een relaxed avondje op de campus.

Ontbijt. Goodmorning. Hoe beter de dag te starten dan met een Amerikaanse donut...
Anders dan gewend, maar wel lekker voor een keer.


Tijd om de sneeuw in te gaan en de campus te ontdekken door middel van een rondleiding.

Deze steen is belangrijk voor de campus. Wanneer iemand niet weet wat voor activiteiten er te doen zijn op de campus kan er aan de kleur van de steen gezien worden welke activteiten er plaats vinden. 

Top fanatieke studenten, een college over cultuur en dat op zaterdagochtend.

Tijd voor boodschappen @Meijers. Grote verpakkingen daar doen ze niet moeilijk over.

In Meijer Gardens hebben we kerstboom tentoonstelling mogen bewonderen en de Nederlandse boom mocht natuurlijk niet ontbreken.

Niet alleen de verpakkingen zijn groot in Amerika, de sculpturen kunnen zoals u ziet, ook behoorlijk groot zijn.

Just smile to the camera... Enjoying Meijer Gardens!

En bij een groepsreis kan een groepsfoto natuurlijk niet ontbreken.

Om de zaterdagmiddag af te sluiten hebben we een basketbalwedstrijd op de campus gekeken.

Na de basketbal wedstrijd en wat vrije tijd hebben we met z’n allen bij Gus's origional restaurant gegeten en ’s avonds "the Lego Movie" gekeken, spelletjes gespeeld, een hoop gekletst en werd er door de mannen pool gespeeld.