Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Header september 2013 versie 2

 

Studentenwoningen bereiken hoogste punt

De bouw van de 260 kamers voor studenten op Kenniscampus Ede bereikte vorige week het hoogste punt. Dit feestelijke moment is op de bouwplaats gevierd. Studenten van de CHE kunnen vanaf volgend studiejaar wonen op de campus. De campuswoningen liggen op loopafstand van het hoofdgebouw. Er worden drie appartementencomplexen gebouwd. Studentenhuisvester Idealis verzorgt de verhuur van de kamers. Start jij volgend jaar met studeren en wil je wonen in een gloednieuwe kamer? Schrijf je in via idealis.nl.

Nieuwbouw CHE

Niet alleen de drie nieuwe appartementencomplexen bepalen straks de aanblik van Kenniscampus Ede aan de Zandlaan. Volgens planning gebruikt de CHE vanaf januari 2015 een nieuw gebouw tegenover het hoofdgebouw. Het huidige noodgebouw wordt vervangen door nieuwbouw. De CHE  heeft eind april een definitief ontwerp. Vanaf dat moment worden voorbereidingen voor aanbesteding en de bouw gedaan. Via deze nieuwsbrief lees je over de vorderingen van de nieuwbouwbouw!

Kansen voor jonge ondernemers

Op Kenniscampus Ede komt een plek waar jonge ondernemers, onder andere studenten, elkaar kunnen ontmoeten en faciliteiten kunnen delen. Het Centrum voor Jonge Ondernemers (CvJO) wil op deze manier ondernemerschap stimuleren. Ben jij ambitieus en ga je studeren op de CHE? Vind je plek op Kenniscampus Ede!

Wonen, leren en werken op één locatie

Naast de 260 studentenwoningen komen er woningen voor het RIBW en Kamers met Kansen. Jongeren van 18 tot 25 jaar gaan met behulp van coaching op zoek naar werk of een opleiding. Voor studenten van de academie Sociale Studies biedt Kamers met Kansen praktijkopdrachten en stageopdrachten. Zo worden wonen, leren en werken op een locatie gecombineerd.

Starbucks op CHE

Het studentenleven wordt op Kenniscampus Ede letterlijk geproefd. Starbucks verzorgt sinds dit studiejaar beroemde koffievarianten en andere specialiteiten op de CHE. Koffie met ijs, smoothies, bijzondere theesoorten en ga zo maar door. Benieuwd hoe het smaakt? Kom eens proeven!

 

Studeer jij straks op Kenniscampus Ede?

Een plek waar je anderen ontmoet: medestudenten, docenten én het werkveld. Lekker buiten op het gras, koffie in je hand, samen werken aan opdrachten. Jouw toekomst ontdekken.

Op Kenniscampus Ede hebben de gemeente Ede, vier onderwijs-instellingen waaronder de CHE en twee woningcorporaties de handen ineen geslagen. We werken samen aan iets moois.

Open Avond op dinsdag 19 maart

Dinsdagavond 19 maart 2013 staan de deuren voor je open! Wil je kennis maken met de tien opleidingen van de CHE of meer weten over de huisvesting? Je bent van 18.30 uur tot 21.00 uur (v.a. 18.15 uur inloop) welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

 

Tijdens de bouw

In de periode van herhuisvesting houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen we wekelijks via de Personeelsinfo en maandelijks via deze digitale nieuwsbrief. En natuurlijk grijpen we ook andere middelen en momenten aan om je te informeren.


 
 
   
  Facebook logo
Je kunt je afmelden voor deze nieuwsbrief door een mail te sturen naar marketing@che.nl