Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Header Welkom def

 

Wie wil jij zijn voor Gods Koninkrijk van morgen?

Theologie ad 2015  Bij de opleidingen Godsdienst Pastoraal Werk (GPW) of Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing (GL) ontdek je hoe je jouw talenten in kan zetten om God en mensen te verbinden. Als professional werk je voor de kerk of op een school. Je wijst jong of oud, gelovig of ongelovig de weg vanuit de boodschap van Jezus. Uitdagend, toch? 

Waarom is Elselijn GPW gaan studeren?
Elselijn: “Ik wilde graag een studie volgen waarin ik mijn geloof kon uiten. En ik wilde heel graag met mensen werken.” Lees meer over waarom Elselijn heeft gekozen voor de opleiding GPW.

En waarom is Gertine GL gaan studeren?
Gertine: “In mijn studie kan ik twee passies combineren: jongeren en theologie.” Hoor meer over waarom Gertine heeft gekozen voor de opleiding GL.

Open Avond | donderdag 23 april 2015 | 18.30 – 21.00 uur

Sietske april 2015  Ben je nog niet helemaal uit je stu diekeuze, heb je nog vragen of wil je de CHE ook graag met familie of vrienden bezoeken? Kom dan naar de Open Avond op donderdag 23 april van 18.30 – 21.00 uur. Je bent van harte welkom! Meld je aan via www.che.nl/opendag.

studiekeuzetest | wonen in Ede | studiekosten en – financiering DUO| studentenverenigingen | 10 hbo-opleidingen | studenten en docenten 

Experience Day | woensdag 3 juni 2015 | 10.00 – 14.00u

Ervaar zelf hoe het is om op de CHE te studeren! Op woensdag 3 juni kun je voor één dag GPW- of GL-student zijn en maak je samen met andere studiekiezers verder kennis met de opleiding én het beroep.

Op een Experience Day bieden we jou een speciaal programma. ’s Morgens start je met het volgen van mini-colleges. ’s Middags is er een meet & greet met docenten en studenten. En ga je aan de slag met een voorbeeld uit de praktijk. Meer informatie en aanmelden www.che.nl/experienceday

Aanmelden voor 1 mei

Aanmelden voor 1 mei  Wil jij studeren aan de CHE? De deadline van 1 mei komt snel dichterbij. Dus wacht niet langer en schrijf je in! Aanmelden doe je via Studielink.

Alle informatie hierover vind je op www.che.nl/aanmelden

Studiekeuzecheck

Heb jij je voor 1 mei aangemeld voor een opleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede via Studielink? Dan heb je recht op een studiekeuzecheck. De studiekeuzecheck biedt je de mogelijkheid te reflecteren op je gemaakte studiekeuze. Meer informatie over de mogelijkheden die de CHE biedt vind je op www.che.nl/studiekeuzecheck.

Studeren in een spiksplinternieuw gebouw

Inderdaad, de CHE heeft er een spiksplinternieuw gebouw erbij. Heerlijk ruim en licht ingericht, met veel gezellige plekken om te overleggen, te studeren of samen te werken achter een laptop.
Ook het bestaande gebouw ondergaat een complete metamorfose as we speak. Een indruk krijgen? Bekijk dan dit filmpje dat we speciaal voor jou maakten ter inspiratie:

Nieuwbouw video april 2015

Open lesdag GPW / GL Deeltijd

Op zoek naar een deeltijd opleiding GPW of GL? Kom dan naar de speciale Open Lesdagen voor de deeltijdstudies: vrijdag 29 mei is de Open Lesdag Deeltijd GPW en maandag 1 juni is de Open Lesdag Deeltijd GL.

Aanrader: ‘On my way’

On My Way Theologie  Oud GPW-studenten Wietske-Anne en Maaike schreven het boek ‘On my way’: een bijbelstudieboek voor jonge vrouwen (18-30 jaar) rondom vijf herkenbare thema’s; God en je toekomst, zelfstandigheid, zoeken naar een levenspartner, loskomen van je ouderlijk huis en je eigen spiritualiteit. De verdiepende stukken worden afgewisseld met hedendaagse verhalen, poëzie maar ook met creatieve verwerking, bespreekvragen en tips om verder te lezen. Lees meer… 

Nieuwsgierig geworden? Lees ook eens ons weblog www.theologieede.nl. Facebook. Twitter.
 

Colofon

April 2015
Afdeling Marketing & Communicatie

 
 

Bezoekadres

Christelijke Hogeschool Ede
Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede
Tel: 0318-696318 
theologie@che.nl 
Routebeschrijving

 


 
   
  Facebook logo LinkedIn logo
De nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je af via theologie@che.nl