Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Header Welkom def

Welkom bij de Academie Theologie

 

Beste aankomende student,


Je hebt je via Studielink aangemeld voor een studie aan de Christelijke Hogeschool Ede*. Van harte welkom! We zien er naar uit om je hier te ontvangen. Wij gaan ons uiterste best doen om jouw studietijd in Ede tot een succes te maken. We bieden je niet alleen onderwijs van hoge kwaliteit, maar ook een leeromgeving met persoonlijke aandacht voor wie jij bent en voor wat jij nodig hebt. We hopen dan ook dat je het in Ede naar je zin gaat hebben.

In deze e-mail brengen we graag alvast een aantal punten onder de aandacht met betrekking tot jouw keuze voor de CHE. Vanaf begin juli vind je praktische informatie m.b.t. de start van je studie en de mogelijke introductie op www.che.nl.


Met hartelijke groet,

Harmen van Wijnen en Ton Bestebreur
College van Bestuur CHE


*Dit is een algemene verwelkomings-email. Informatie over definitieve toelating na eventuele toetsing, intakegespreken etc. ontvang je via ons bureau studentzaken.

Een christelijke hogeschool

Christelijke school  Je kiest met de CHE voor een christelijke hogeschool. Wat betekent dat in de praktijk? We geloven dat je werk en je identiteit niet losstaan van elkaar. Daarom leiden we je op met aandacht voor wie jij bent en met de Bijbel als basis. Onze christelijke identiteit vind je niet alleen terug in hoe we met elkaar omgaan. In elke studie vind je beroepsgerichte identiteitsvakken die jou helpen om vanuit jouw identiteit een mening te vormen over je vakgebied. 

Studiekeuzecheck

Studiekeuzecheck mei 2015  Heb je nog vragen, twijfel je nog of heb je nog geen voorlichtingsactiviteiten bezocht, maak dan gebruik van de mogelijkheden om je studiekeuze te checken. Naast het bezoeken van de Open Avond (18 juni) of de Experience Day (3 juni) kun je ook een studiekeuzegesprek aanvragen. Het kan ook zijn dat je door de opleiding zelf wordt uitgenodigd voor een gesprek. Heb je je aangemeld voor de studie Communicatie of Leraar Basisonderwijs Voltijd, dan ontvang je half mei een uitnodiging voor hun speciale Startdag. 

Kijk voor meer informatie over de studiekeuzecheck op onze website 

Woensdag 3 juni Experience Day

Experience Day - mei 2015  De Experience Day is een goed moment om je studiekeuze te checken. Maak een dag kennis met de studie waarvoor je hebt ingeschreven door middel van een interactief programma met proefcolleges, groepsopdrachten en extra informatie. 

Meer informatie en aanmelden 

Donderdag 18 juni Open Avond

Open Dag - mei 2015  Wil je nog een keer komen kijken op de CHE, heb je nog vragen of wil je je nieuwe school aan vrienden of familie laten zien? Dat kan op de Open Avond van donderdag 18 juni van 18.30 - 21.00 uur. 

Meer informatie en aanmelden 

Alles over op kamers wonen: je leest het in AdRoom

Studeren is 1, maar op kamers wonen 2. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat kost het je? In het digitale bladerboekje AdRoom2 lees je over je eerste kookkunsten, een overlevingspakket voor de eerste week, studentenvereniging ja/nee, besparen op boeken én het huishouden (met cola houd je de WC schoon!). Ontspannen leesvoer ter afwisseling op je examenstof. Klik hier voor AdRoom
 

Ede studentenstad

Studentenstad Ede

Heb je al nagedacht over of je op kamers gaat of dat je thuis blijft wonen? Ede heeft zich afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld als bruisende studentenstad en heeft een breed aanbod van studentenverenigingen, kerken, natuur en sportgelegenheden.

Lees meer over studeren in Ede

Op kamers op de Kenniscampus

Campuswoningen CHE

De CHE is onderdeel van de Kenniscampus Ede. Op deze campus staan ook studentenwoningen die nu al beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie over het studentencomplex ‘Hoefweg’ op de website van Idealis studentenhuisvesting. 

Ga naar de Idealis Website

Een vernieuwde hogeschool

Nieuwbouw CHE

In september 2015 ronden we de verbouwing van ons schoolgebouw af. Wanneer je na de vakantie in Ede aan je studie begint, doe je dat dus in een moderne omgeving, met onder andere een nieuw restaurant, nieuwe lokalen en een nieuwe bibliotheek!

Kijk vast hoe je nieuwe hogeschool eruit komt te zien
 
 

Bezoekadres

Christelijke Hogeschool Ede
Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede
Tel: 0318-696318 
theologie@che.nl 
Routebeschrijving

 


 
   
  Facebook logo LinkedIn logo
De nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je af via theologie@che.nl