Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Header Welkom def

E-M&O juli 2015

 

Eerstejaars winnen ijsbon voor beste presentatie

omdenkshow  12 juni, het is warm, maar de meeste eerstejaars lopen in pantalons of rokjes en blousjes.. Vandaag geven zij tijdens een symposiumdag waar veel bezoekers op af kwamen, de eindpresentatie over hun product aan een jury van docenten, contacten van de academie en oud-0studenten.

Opdracht: op zoek naar een innovatie!
Voor het vak Organisatie en Samenleving moet elke groep op zoek naar een innovatie. Denk aan trends op gebied van nieuwe rechtsvormen; nieuwe samenwerkingsvormen in de keten; nieuwe burgerinitiatieven; nieuwe internationale samenwerkingsvormen. Elke projectgroep presenteert via een postersessie de uitkomsten van hun onderzoek naar een actueel voorbeeld naar een innovatie op het snijvlak van organisaties en samenleving.

Winnaars
Deborah en haar groepsgenoten zijn de winnaars van de dag. Met hun presentatie over de trend 'medewerkers in beweging' hebben zij de jury overtuigd. Hiermee verdienen zij een bon van Bernado's, de lekkerste ijssalon van Ede!

Op bezoek bij onze Litouwse buren

In jaar drie gaat iedere student als het even mogelijk is naar het buitenland. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om naar de LCC Christina University in Klaipeda in Litouwen te gaan. In juni was het een International Business Caroussel, in oktober een HRM caroussel.  International business LitouwenIn een paar woorden: intensief, interviews met ondernemers waren eye openers, tijdsdruk zorgde voor stress én mooie resultaten. Maar er is ook tijd voor ontspanning en de mogelijkheid om de stad te verkennen. Er wordt kennis gemaakt met de cultuur, maar vooral ook met Litouwse studenten. Veel 'lessons learned', dus op naar volgend jaar!

Innovatieve Bedrijfskunde studenten in de spotlights!

 AFASinnovatief Dames op hakken, heren met blauwrood gestreepte stropdassen, gespannen gezichten en klamme handen. 19 juni 2015 was het zover: de derdejaars studenten Innovatie bedrijfskunde en Financiële bedrijfskunde  kregen de eer om, na een weg van diverse trainingen en hard werken, een presentatie te geven in het AFAS-theater te Leusden.
Studenten werkten binnen hun stage aan de opdrachten en overal werd duidelijk: er is behoefte aan verandering. Deze opdrachten leidden dan ook tot innovatie, gecombineerd met een financieel advies.
Vrijdag 19 juni werden de adviezen gepresenteerd in het theater, waarin duidelijk gemaakt werd hoe software gekoppeld kan worden aan een proces. Verwachtingsvol bereikten de afgevaardigden van de CHE het theater, waar ook een aantal directeurs en medewerkers van AFAS zich al klaargestoomd hadden voor een enerverende ochtend. De opdracht voor de studenten was om binnen 12 minuten het publiek te overtuigen van het gegeven advies, door daadkrachtig te presenteren wat het advies oplevert voor de organisatie. Het resulteerde in veel feedback, maar uiteindelijk wist elk groepje zich staande te houden op de houten vloer in de spotlights.

Vakantiegroet!

Op naar volgend jaar...  Ben je geslaagd? Nog van harte gefeliciteerd! Moet je nog een jaar? Veel succes! En voor iedereen die Bedrijfskunde of HRM gaat studeren, alvast van harte welkom, we vinden het leuk je over een paar weken te mogen ontmoeten.

 

What's new?

- Eerstejaars winnen ijsbon voor beste presentatie
- Op bezoek bij onze Litouwse buren
- Innovatieve bedrijfskundestudenten in de spotlights
- Vakantiegroet

 

Bezoekadres

Christelijke Hogeschool Ede
Oude Kerkweg 100
6717 JS Ede
Tel: 0318-696300 
info@che.nl
www.che.nl
Routebeschrijving 


 

Contact

Christelijke Hogeschool Ede

Lucie Hofsink - van Moolenbroek
Tel: 0318-696438
pr-MO@che.nl 

Website 


 
   
  Facebook logo
Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar pr-mo@che.nl